TIBERIU TROIA

Gama de accesorii Yamaha produse pentru Ténéré 700

Noul Ténéré 700 lansat de Yamaha în 2019 este însoțit de o gamă largă de accesorii originale, multe dintre acestea fiind oferite de producător ca pachet.

accesorii Yamaha Ténéré 700

Am prezentat pe larg ultima generație Ténéré, atât în articolul publicat în revista Auto Motor și Sport, cât și în filmul difuzat în emisiunea La Volan, transmisă de Digi24.

Am prezentat și pregătirea de livrare, care s-a bucurat de un succes deosebit și am descris accesoriile realizate de Hepco & Becker, unul dintre cei mai importanți producători de sisteme de bagaje și elemente de protecție pentru cele mai populare modele de motociclete.

Accesorii YamahaDar, probabil că cea mai largă ofertă de accesorii pentru acest model este produsă chiar de Yamaha.

Există numeroase repere, elemente de protecție, sistem de genți din aluminiu și piese pentru personalizarea motocicletei, alternative la piesele originale instalate pe motocicletă.

Mai puțin întâlnit până acum la Yamaha, principalele accesorii sunt oferite ca pachet, existând pachetul Explorer și pachetul Rally.

Achiziționate în acest mod, ca pachet, costul este considerabil mai mic decât valoarea totală aAccesorii Yamaha pieselor componente, luate separat.

De exemplu, dacă pachetul Explorer costă 1367 euro, valoarea accesoriilor care sunt oferite în acest pachet, sistem de genți laterale cu suport, cric central, scut motor și protecție motor, este de peste 2200 euro.

Aceeași situație este și în cazul pachetului Rally, care costă 1946 euro, pachet în care sunt incluse eșapamentul Akrapovič, șa raliu, protecție radiator și câteva piese de personalizare (semnalizatoare, ghidaj lanț, protecție rezervor).

În afară de piesele incluse în cele două pachete există alte repere importante, cu ajutorul cărora se modifică nu numai aspectul motocicletei, ci și ținuta de drum sau gradul de confort al pilotului.

Accesorii Yamaha

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Yamaha Ténéré 700 – test și prezentare – varianta video

Yamaha Ténéré 700 – pregătire de livrare (Unboxing)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*