TIBERIU TROIA

Campania de primăvară Harley-Davidson a venit odată cu ghioceii

La fiecare început de sezon, toți marii producători vin cu oferte financiare pentru cei interesați să achiziționeze modelele anului trecut.

Harley-Davidson nu face excepție și a lansat campania Europeană pentru orice model din toate familiile tradiționale: Street, Sportster, Softail Touring și chiar CVO.

Campania Harley-Davidson

Textul comunicatului este cel de mai jos și tot acolo se află și formularul care trebuie completat de cei interesați.

MOTOCICLETA HARLEY® LA CARE VISEZI ESTE MAI APROAPE CA ORICÂND.

Ești gata de drum? Nimic nu e mai potrivit ca un Harley®.

Street®? Sportster®? Cruiser? Touring? Oricare Harley® îți face inima să bată cu putere, avem o soluție și o ofertă financiară flexibilă.

Cumpletează formularul de mai jos și te vom contacta noi:

https://form.harley-davidson.com/en_EU/EU2005207

Și, ca să fie clar pentru toată lumea, prin campania de primăvară, soluția financiară oferită de Harley-Davidson se concretizează printr-un discount la achiziționarea unei motociclete sau un voucher de aceeași valoare, în funcție de modelul ales, suma care este între 700 și 1760 euro.

Dacă ceea ce vă oprea să deveniți proprietarul unei motociclete Harley-Davidson era valoarea oferită de companie prin voucherele incluse în campania de primăvară, înseamnă că problema e rezolvată și gruparea HOG Bucharest (Harley Owners Group) se va bucura de noi membri.

Campania Harley-Davidson

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

One thought on “Campania de primăvară Harley-Davidson a venit odată cu ghioceii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*