TIBERIU TROIA

Echipa Aruba.it Racing – Ducati a prezentat motocicletele pentru sezonul WSBK 2020

Evenimentul de prezentare al echipei oficiale Aruba.it Racing – Ducati, care va participa la ediția din acest an a campionatului mondial de Superbike, a fost organizat la circuitul de la Imola, Autodromo Enzo e Dino Ferrari.

Aruba.it Racing - Ducati 2020

Sala de presă a circuitului a fost asaltată de reprezentații autoriăților, invitați și numeroși oameni de presă, care au fost primiți cu căldură de gazde.

Pe scenă au intrat Stefano Cecconi (CEO Aruba S.p.A. și Team Principal Aruba.it Racing – Ducati), Claudio Domenicali (CEO Ducati Motor Holding S.p.A.), Luigi Dall’Igna (general manager Ducati Corse), Paolo Ciabatti (director sportiv Ducati Corse), Serafino Foti (manager al echipei Aruba.it Racing – Ducati), Marco Zambenedetti (coordonator tehnic Ducati Corse SBK) și Daniele Casolari (proprietar al echipei Feel Racing).

Cei doi piloți, Chaz Davies și Scott Reding, au participat la momentul așteptat de întreaga asistență, dezvelirea noilor motociclete Panigale V4R, pregătite pentru ceea ce presa de specialitate consideră că va fi unul dintre cele mai pasionante sezoane din istoria recentă a campionatului mondial de Superbike.

Aruba.it Racing - Ducati 2020

Surpriza anunțată pentru sezonul 2020 este Scott Reding, învingător al ultimului campionat britanic de Superbike (BSB) cu motocicleta Ducati Panigale V4 R, acompaniat de Chaz Davies, aflat în cel de-al 7-lea sezon în echipa Ducati, cu 26 de victorii și 50 de clasări pe podium la activ.
Actualul sezon de Superbike va începe la sfârșitul lunii februarie, prima cursă fiind programată pe circuitul Phillip Island din Australia, parteneriatul dintre Aruba.it, una dintre companiile de vârf specializată în servicii de Internet și producătorul din Borgo Panigale continuând în cel de-al 6-lea an consecutiv.

Cu această ocazie, Luigi Dall’Igna, general manager al Ducati Corse a declarat că echipa are un singur obiectiv, să aducă acasă titlul mondial care le lipsește din 2011 și că au toate ingredientele necesare pentru a fi protagoniștii fiecărei curse din campionat, începând cu cea de la Phillip Island.

Aruba.it Racing - Ducati 2020

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe  YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*