TIBERIU TROIA

Honda are un nou dealer moto în Cluj – Autosincron

Prin prezența noului dealer moto în Cluj, firma Autosincron, lista producătorilor care sunt reprezentați în acest oraș se completează.

dealer moto în Cluj

În ultimul an am fost la Cluj de mai multe ori, chiar de mai multe ori decât mi-aș fi dorit, dar, indiferent de motivele care m-au dus acolo, de fiecare dată am găsit timp să vizitez cele mai importante magazine moto din oraș.

Cel mai vechi și stabil magazin este cel al firmei Motoland, dealer Yamaha, care a schimbat doar adresa magazinului de vreo două ori, dar oamenii care se ocupă de companie sunt aceiași de la început, de peste 25 de ani.

De câțiva ani au mai apărut încă cel puțin două firme puternice, care comercializează multe dintre mărcile de motociclete prezente în România, dar lipsea Honda.

dealer moto în Cluj

Asta pentru că cel mai mare producător de motociclete din lume are niște criterii foarte stricte de alegere a partenerilor.

A fost aleasă firma care comercializează autoturismele, datorită experientei acumulate, a spațiului dedicat motocicletelor și al unității service, echipată pentru operațiunile de service moto și autorizată de producător, fiind singurul service Honda autorizat în Cluj și, în același timp, singura unitate autorizată pentru a efectua operațiuni în garanție sau eventuale rechemări în service.

dealer moto în Cluj

În afară de service, în magazinul firmei Autosincron situat pe strada Cometei, nr.2-4, unul dintre oamenii care sunt la dispoziția vizitatorilor se ocupă de vânzarea motocicletelor, în magazin fiind expuse mai multe modele din gama Honda: Gold Wing, Africa Twin, NC 750X, CB 500F, CB 500X, Monke 125 și scuterele SH 300, Forza 300, PCX 125.

Honda a decis să fie prezentă în Cluj pentru a fi mai aproape de comunitatea moto, din ce în ce mai mare în zona Cluj – Târgu Mureș.

dealer moto în Cluj

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*