TIBERIU TROIA

Monster Energy Yamaha MotoGP Team a prezentat motocicletele pentru sezonul 2020

În actuala ediție a competiției, echipa continuă colaborarea cu piloții Maverick Viñales și Valentino Rossi, având ca principal sponsor compania Monster Energy.

Monster Energy

În cadrul unui eveniment organizat la Sepang, în Malaezia, echipa oficială Yamaha a deschis ușile garajului reprezentaților presei, pentru o sedință foto și o conferință de presă.

Cei doi piloți au prezentat motocicletele, model Yamaha YZR-M1, pe care le-au scos pe pista circuitului de la Sepang, unde a început primul test oficial organizat înainte de debutul competiţiei.

Monster Energy

Yamaha și Monster Energy Company, sponsorul principal, au întemeiat o alianță, bazată pe pasiunea comună pentru competiții. Contractul de sposorizare pe termen lung al echipei Yamaha Factory Racing MotoGP a fost semnat în 2018 și a urmat suportului constant pe care compania Monster Energy l-a acordat diferitelor echipe Yamaha, printre care și echipa oficială din MotoGP încă din anul 2013, precum și piloților Rossi și Viñales, la diferite clase.

Monster Energy

Sesiunea foto a fost urmată de o conferință de presă, în cadrul căreia, Hirochi Ito, General Manager al diviziei pentru dezvoltarea motorsportului și Președinte al Yamaha Motor Racing, Lin Jarvis, Managing Director al Yamaha Motor Racing și conducător al echipei Monster Energy Yamaha MotoGP, Takahiro Sumi, conducător al Yamaha MotoGP Group și Massimo Meregalli, Director al echipei Monster Energy Yamaha MotoGP, au luat cuvântul și au prezentat așteptările echipei pentru sezonul actual.

Monster Energy

Pentru sezonul 2020, Monster Energy Yamaha MotoGP a confirmat continuarea colaborării cu numeroșii săi sposori și parteneri, printre care următoarele companii: JXTG Energy (ENEOS), Semakin di Depan, Yamalube, Akrapovič, Cradle/Hexagon, Blue Core, Oakley, Descente, Alpinestars, Abarth, Gilles Tooling, Racing Boy, Furukawa Electrics, Cromax, Marelli, D.I.D., NGK Spark Plugs, BMC Air Filters, 2D, Beta Tools, Yamaha Corporation (Yamaha Music), Michelin.

Monster Energy

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*