TIBERIU TROIA

Honda Romania a lansat noul website – https://honda-moto.ro

Pregătind sezonul 2020, an în care Honda intenționează să stabilească noi recorduri de vânzări în România, compania a lansat noul website.

Noul website Honda

Piața moto din România este total atipică și tot așa sunt și importatorii locali.

Honda, mai mult ca oricare dintre marii producători, a avut o viață agitată în țara noastră, trecând prin perioade în care s-a bucurat de succes, urmate de altele în care prezența companiei a fost incertă.

Din fericire, în ultimii ani, interesele celui mai mare producător de motociclete au fost preluate de aceeași companie care distribuie autoturismele, o echipă antrenată, condusă în cel mai pur stil japonez, care derulează activitatea zilnică conform modelului urmat în țările dezvoltate.

Aceasta este și explicația creșterii vânzărilor în țara noastră, alături de gama reușita de modele introdusă de producător.

Dacă luam în calcul și faptul că stocul de motociclete comandat pentru actualul sezon este impresionant, este normal să asistăm în curând la schimbarea ierarhiei în clasamentul importatorilor moto din România, Honda urmând să preia primul loc în topul vânzărilor, loc pe care este normal să îl ocupe.

Pe lângă dezvoltarea rețelei de dealeri în teritoriu, pregătirea personalului din magazine și asigurarea unui stoc serios, importatorul a lansat noul website pentru motociclete, mult mai bine organizat și ușor de accesat.

Informațiile oferite sunt complete, oricine având posibilitatea să studieze fișa tehnică a tuturor modelelor, prețurile sunt afișate, există manuale de utilizare care pot fi descărcate, sunt oferite informații legate de unitățile service abilitate de importator și posibilități de finanțare cu explicații.

După studiul informațiilor care pot fi găsite, pasul următor este vizita la magazinul celui mai apropiat dealer, loc în care clientul poate afla mai multe informații legate de disponibilitate modelelor și, eventual, mai multe detalii tehnice ale modelelor, sau ale accesoriilor care pot fi instalate.

Noul website Honda

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*