TIBERIU TROIA

Motocicliștii sunt solidari – Hobbymoto își oferă serviciile motocicliștilor care sunt la datorie

Firma Hobbymoto din Constanța a anunțat că oferă asistență gratuită tuturor celor care sunt la datorie pe motociclete în aceste zile dificile.

Hobbymoto

Am cunoscut familia Dragomir cu mulți ani în urmă, în 1994, pe când lucram la Yamaha.

Inaugurasem magazinul din București al firmei importatoare cu vreo două luni în urmă și încercam să construim o rețea de distribuție.

Constanța a fost unul dintre printre primele orașe în care am încercat să găsim parteneri, dar surpriza a fost de proporții.

Tot felul de visători sau tipi cu mult prea mult tupeu, oameni care făcuseră bani repede și aveau impresia că Yamaha trebuie să plăteasca la greu pentru ca ei să binevoiască să găzduiască produsele Yamaha în magazinele lor.

Tocmai când pierdusem orice speranță, după toți ciudații pe care i-am văzut, ultimul om care a sosit la seria de întâlniri programate a fost domnul Dragomir.

Realist, conștient că micul service auto pe care îl avea nu putea rivaliza cu bogătanii cu care vorbisem până atunci, și-a oferit serviciile.

Am vizitat locul propus, adresa era simplă: vis-a vis de piața rușilor.

Nu era cel mai tare service din România, mai erau multe de făcut, dar am apreciat onestitatea omului.

Hobbymoto

N-o mai lungesc, am început colaborarea și, în mai puțin de o lună, în micul service de lângă piață a apărut unul dintre primele magazine Yamaha din România.

Cei doi fii ai familiei Dragomir erau tineri, dar, în scurt timp, având exemplu tatălui lor, au împărtășit toate pasiunile seniorului, de la scufundări, la motociclete și au pornit afacerea proprie, firma Hobbymoto.

În scurt timp au devenit una dintre companiile cele mai active din domeniul moto, au diversificat oferta, au pus la punct propriul service.

Cu două zile în urmă au postat pe Facebook că sunt gata să ofere asistență gratuită tutoror celor care sunt la datorie pe motociclete în fiecare zi, pentru binele nostru – SMURD, Poliția rutieră și Poliția locală.

Pentru mine, anunțul lor nu este o surpriză, pentru că îi cunosc și știu că sunt niște sufletiști, dar merită să fac cunoscută inițiativa lor, demnă de toată lauda.

Mai jos este anunțul firmei Hobbymoto.

Hobbymoto

“Știm că ne așteaptă multe drumuri lungi și zile însorite. 

Mai știm că toți o să vrem să evadăm și să ne bucurăm de cer, de soare și de libertate.
Noi o să fim aici pentru voi și vrem să fim și pentru cei care aleargă să ne protejeze pe toți.
Așa că, începând cu data de 25.03.2020, oferim asistență gratuită motocicletelor din dotarea celor de la SMURD, POLIȚIA RUTIERĂ și POLIȚIA LOCALĂ, astfel încât activitatea lor să se poată desfășura în condiții optime.
Distribuiți, vă rugăm, să știe că pot apela la noi oricând.”

.

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*