TIBERIU TROIA

Vreți să stați de vorbă cu Troy Bayliss ? Mâine, joi 23 aprilie, visul se poate îndeplini.

Puteți sta de vorbă cu Troy Bayliss, triplul campion mondial de Superbike, în direct, pe contul de Instagram @ducaticorse Official.

Troy_Bayliss_after_the_Win_by_buffaloo99

Troy Bayliss, una dintre vedetele incontestabile ale motociclismului, este de trei ori campion WSBK, performanță reușită în anii 2001, 2006 și 2008, toate cele trei titluri fiind obținute pilotând motociclete Ducati.

Cred că oricare dintre pasionații de motociclism, nu numai fanii firmei Ducati, ar dori să stea de vorbă cu un pilot de talia lui.

Până acum, o astfel de dorință era greu de îndeplinit, vedetele au un program foarte aglomerat și nu prea ai cum să le prinzi la o cafea.

Iată că Ducati s-a gândit la asta și, profitând de situația internațională ciudată, generată de pandemie, a început să invite piloții la o cafea și la o discuție cu suporterii.

Totul a început pe 5 aprilie și s-a transformat imediat într-un spectacol de succes.

Primul episod a avut loc pe contul de Instagram @ducaticorse și a fost dedicat campionatului MotoGP.

Troy Bayliss

Gazdă a fost Gavin Emmett, cunoscutul prezentator britanic, care i-a invitat la o discuție liberă pe Andrea Dovizioso și Danilo Petrucci, piloții echipei oficiale Ducati, alături de pilotul de teste Michele Pirro, directorul sportiv Ducati Corse, Paolo Ciabatti și Davide Tardozzi, managerul echipei Ducati, câștigător al primei etape de WSBK din istorie.

Următoarele doua episoade au fost prezentate de Neil Hodgson, campion mondial în 2003, care a intervievat pe Scott Redding și Chaz Davies, colegi în echipa ARUBA.IT Racing – Ducati, prezentă în campionatul mondial de Superbike.
Cel de-al patrulea episod va avea loc mâine, joi 23 aprilie, la ora 12.00 (ora Italiei), iar invitat va fi Troy Bayliss, discuția fiind moderată de prezentatorul italian DJ Ringo.

Cei care vor urmări discuția vor putea trimite în timpul transmisiei în direct comentarii (întrebări), pe care prezentatorul le va transmite campionului.

Întâlnirile cu personalități din lumea motociclismului vor continua în fiecare zi de joi, următorul episod fiind transmis pe 30 aprilie, când îl veți putea vedea pe Ben Bostrom, pilot de Superbike.

Presupunând că nu veți putea urmări în direct episoadele seriei “Ducati Corse Racing Talk”, toate sunt sau vor fi postate pe canalul Youtube Ducati Official.

Troy Bayliss

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*