TIBERIU TROIA

Vă pregătiți de prima plimbare pe 15 mai ? Motor Team vă așteaptă la service pentru revizie. (P)

Compania Motor Team din București, dealer autorizat Honda și Suzuki, nu a întrerupt activitatea în toată această perioadă și respectă programul normal de lucru.

Motor Team

Cred că tuturor ne este dor de o plimbare cu motorul, mai ales acum, după o pauză de mai bine de o lună.

Unii nici nu au apucat să scoată motoarele de la iernat, dar sunt sigur că toți vor ieși imediat după 15 mai.

Sunt toate șansele să nu avem loc pe șosele și nu cred că cineva și-ar dori să aibă vreo pană chiar la prima ieșire.

Sugestia mea este să verificați motoarele, să încărcați acumulatoarele, să verificați nivelul uleiului, al lichidului de frână și presiunea în anvelope, să ungeți lanțul și să aveți răbdare încă vreo 20 de zile.

După asta, liber la plimbare.

Motor Team

Pentru cei care nu se descurcă singuri sau descoperă eventuale probleme tehnice, unitatea service de la Motor Team din București, vă așteaptă având program normal de lucru.

Nu numai că puteți beneficia de cele mai bune servicii în atelierul firmei, dar puteți alege piesele de echipament care vă lipsesc, colecția pe care o găsiți în magazin fiind impresionantă.

Motor Team reprezintă unele dintre cele mai cunoscute mărci producătoare: Alpinestars, REV’IT, Clover și Spidi pentru echipamente, Shoei, Shark și Suomi pentru căști, precum și Puig, Sena, Hepco & Becker și Hyperpro pentru accesorii tehnice.

Așadar, faceți o programare la service sau dați buzna și vizitați magazinul, nu veți regreta.

Motor Team

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*