TIBERIU TROIA

Platforma media Harley-Davidson.TV difuzează nonstop programe pentru motocicliști

Gândită pentru motocicliști și viitori motocicliști, platforma media Harley-Davidson.TV oferă o mulțime de programe difuzate nonstop 24/7 și este disponibilă în toată lumea prin Harley-Davidson.com/TV.

Willie G. Davidson

Programul principal și patru canale specializate explorează locuri, oameni, istoria firmei și a motocicletelor Harley-Davidson.

– H-D – Conținut exotic care evocă firma și istoria ei. Sunt prezentate evenimente și interviuri cu personalități cunoscute, piloți, constructori de motociclete și vedete.

– Racing – Interviuri, filmări de la competiții și imagini din spatele scenei, totul din trecut și prezent. Întâlniri cu piloți în timpul curselor de flat track, în deșert, curse de hillclimb și relatări în direct de la evenimentele la care participă echipa de drag race Screamin’ Eagle/Vance & Hines și echipa fabricii, Harley-Davidson Factory Flat Track.

Harley-Davidson.TV

– The Factory – Prezentări detaliate ale proiectelor fabricii, povești despre cum proiectează, dezvoltă și construiește Harley-Davidson noile motociclete, piesele și accesoriile originale.

– Rides – Prezentări ale unor plimbări și ture, alături de motociclisti și motociclete Harley-Davidson, pe cele mai interesante trasee din lume.

– The Garage – Intrăm în atelierele și garajele celor mai buni constructori de motociclete personalizate, în timp ce ei lucrează la proiecte care implică modele Harley-Davidson.

Harley-Davidson.TV

Pentru a sărbători inaugurarea postului Harley-Davidson.TV, a fost difuzat filmul documentar “Willie G. Davidson: Artist, Designer, Leader, Legend”, o prezentare exclusivă a vieții, a moștenirii lăsate de el și a incredibilului talent al fostului Senior Vicepresident și Chief Styling Officer al Harley-Davidson Motor Company.

Harley-Davidson.TV

În ultimii peste o sută de ani, Harley-Davidson și-a făcut un scop și o bucurie din a construi motociclete și experiențele care le acompaniază. Viziunea H-D este de a continua să sărbătorim această libertate și experiență plină de caracter, iar comunitatea noastră a crescut în jurul acestei viziuni comune,” a spus Jon Bekefy, managerul general de Brand Marketing de la Harley-Davidson. „Harley-Davidson.TV este doar un aspect al felului în care marca își ține prietenii conectați, adunând și inspirând comunitatea globală cu împărtășirea bucuriilor mersului pe motocicletă într-o perioadă în care comunitatea noastră de motocicliști, dealeri și angajați este lucrul care contează cu adevărat.

Willie G. Davidson

Cu Willie G. Davidson și Bill Davidson

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*