TIBERIU TROIA

Harley-Davidson București contribuie cu proiectul Hero Iron la lupta împotriva epidemiei de Covid-19

Vă aduceți aminte de povestea proprietarului magazinului Harley-Davidson San Diego, care a donat mai multe motociclete Poliției din New York, articol pe care l-am postat cu ceva vreme în urmă ?

Ei bine, astfel de povești de viață pun în lumină tot ceea ce este mai frumos în oameni și motocicliștii au dovedit de multe ori că știu să fie solidari la nevoie.

De data asta avem o poveste românescă cu influențe americane, o mână de ajutor întinsă celor care luptă pentru noi toți, ca semn al recunoașterii și aprecierii muncii pe care o depun.

Hero Iron

Mai jos puteți citi comunicatul de presă trimis de Harley-Davidson București, în care este anunțată inițiativa demnă de respect, începerea proiectului Hero Iron.

Harley-Davidson® București se alătură luptei împotriva epidemiei de Covid-19 așa cum știe mai bine: prin pasiunea pentru motociclism și pentru cultura custom.

Proiectul Hero Iron are la bază un model Sportster® Iron 883™ – motocicleta simplă, dură și elegantă prin esență – care va fi modificată de către echipa de la Harley-Davidson® București. Jumătate din banii încasați în urma vânzării motocicletei vor fi donați către Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, pentru a-i susține pe cei care luptă în prima linie cu teribila infecție care a afectat întreaga lume în ultimele săptămâni.

Pasiunea și priceperea membrilor echipei Nordvil Moto – noul dealer al mărcii americane – pentru modificarea motocicletelor Harley-Davidson® a primit recunoaștere internațională prin premiile obținute.

Modelul Sportster Iron 883 va fi modificat fără a i se altera caracterul simplu, redus la esență, care i-a adus atâta succes. Modificările vor include vopsirea aripilor, schimbarea scărițelor, a oglinzilor și alte câteva note foarte personale, pentru a întruchipa ideea de eroi care luptă pentru binele tuturor. Bogdan Bucurescu, proprietarul Harley-Davidson® București a declarat: „Avem un sentiment al datoriei să ajutăm în lupta împotriva acestei teribile boli care a afectat o lume întreagă și s-o putem face în felul nostru. Proiectul Hero Iron este contribuția noastră la efortul mult mai mare pe care îl depun cei care își asumă atâtea riscuri personale în această perioadă pentru binele tuturor.”

Cum a început proiectul Hero Iron puteți urmări în filmul postat pe canalul Youtube al companiei Harley-Davidson București, film pe care îl găsiți aici: https://bit.ly/2xknsCH.

Hero Iron

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe  YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*