TIBERIU TROIA

Polaris introduce două modele noi în gama Ranger pentru Europa

De 22 de ani Polaris Ranger s-a dovedit a fi un vehicul utilitar de top, iar gama de capacitate cilindrică medie se mărește cu încă două modele.

Polaris Ranger 570

Ranger 570 este unul dintre vehiculele noastre utilitare cel mai bine vândute, oferind valoare fără să compromită performanța,” a declarat Frederic Mardon, manager de produs al Polaris Off-Road Vehicles EMEA. “Pentru Europa, suntem bucuroși să oferim două noi modele Ranger 570 în gama 2020, pe lângă modelul de bază Sage Green 570: edițiile speciale Hunter și Nordic Pro.

Ranger 570 Sage Green

Modelul de bază 2020 Ranger 570 oferă utilitate și performanță, fiind cel mai bun side-by-side de la clasa sa. Având instalat motorul ProStar 570, construit special pentru acest model, vehiculul are tracțiune integrală, sistem denumit de producător True On-Demand All Wheel Drive, iar, pentru confortul utilizării zilnice, amortizoarele au o cursă de 22,9 cm pe față și 25,4 cm pe spate, gardă la sol de 25,4 cm și anvelope de 25 inch, având posibilitatea să traverseze orice fel de teren accidentat.

Polaris Ranger 570

Ranger 570 Hunter Edition se adaugă celorlalte ediții Hunter din gama Polaris, noul Ranger 570 Hunter Edition este finisat în culoarea Polaris Pursuit Camo, aplicată hidrografic.

Ranger 570 EPS Nordic Pro Edition

Ediția Ranger 570 EPS Nordic Pro a fost proiectată special pentru zonele cu climat rece. Având încălzire a cabinei în configurație standard, atât vehicului, cât și pilotul pot merge toată ziua fără să fie deranjați de temperaturile scăzute. Modelul Nordic Pro are jante de 12 inch din aluminiu, are implementate sistemele EBS (Engine Braking System) și ADC (Active Descent Control), pentru controlul frânării line în panta și este disponibil în varianta negru metalizat, care contrastează cu arcurile albastre.

Polaris Ranger 570

Modelele noi pot fi comandate la magazinele din București și Cluj Napoca ale firmei importatoare, ASP Group East, sau la magazinele din rețeaua de dealeri autorizați ai acestei companii.

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe  canalul  YouTube.

Polaris Ranger 570

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*