TIBERIU TROIA

Ducati confirmă organizarea evenimentului Scrambler Days of Joy

Cea de-a cincea ediție a evenimentului Ducati Scrambler Days of Joy va avea loc în Italia în iulie și septembrie.

Scrambler Days of Joy

Devenit tradiție, evenimentul Days of Joy revine în forță după pauza generată de criza prin care am trecut.

Activitățile care vor avea loc sunt numeroase, diferite și sunt organizate în zile și locații diferite.

Ducati Scrambler Experiences vor avea loc în weekend, în 4-5, respectiv 11-12 iulie în Toscana, fiind niște plimbări în natură, o adevărată aventură pe drumuri și în afara asfaltului, pilotănd timp de două zile motociclete Scrambler Desert Sled.

În prima zi vor fi parcurși aproximativ 200 km și alți 150 km în cea de-a doua zi, plimbările fiind întrerupte de degustări și mese servite în natură, într-o atmosferă relaxată.

Acțiunea este organizată în colaborare cu comitetul de organizare al istoricei curse Eroica, pe drumuri care reprezintă porțiuni din cunoscuta cursă ciclistă.

Scrambler Days of Joy

Ducati Scrambler Riding School revine pe 6 septembrie la baza din Vairano, în regiunea Pavia, în apropiere de Milano.

Aici va avea loc o adevărată întâlnire cu lumea Ducati Scrambler, pregătirea de specialitate și distracția fiind caracteristice evenimentului Land of Joy.

Școala de Flat Track, pentru cei care vor să învețe cum să derapeze în siguranță pe pista ovală de pământ, școala off-road cu motociclete Desert Sled și Scrambler Basic Riding School dedicată începătorilor, toate îmbinate cu cursuri de gătit susținute de un Chef renumit, posibilitatea de a testa toate modelele din gama Scrambler, grătar în aer liber în cel mai autentic stil american de BBQ, muzică, șezlonguri, umbrele, fotbal de masă și cine știe câte alte surprize oferite cursanților.

Scrambler Days of Joy

Toate activitățile se vor desfășura conform unor protocoale stricte, puse la punct pentru a respecta regulile sanitare și pentru a face evenimentul sigur din toate punctele de vedere.

Coordonarea tururilor ghidate și a cursurilor școlii va fi sarcina unei echipe de instructori calificați și toți participanții vor primi din partea gazdelor un kit cu mici surprize Scrambler Ducati.

Sigur că participarea la Scrambler Days of Joy nu e gratuită, dar, pentru detalii organizatorice și financiare trebuie să contactați importatorul Ducati România, compania Metrotehnica Internațional.

Scrambler Days of Joy

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe  canalul  YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*