TIBERIU TROIA

Ducati îl premiază pe studentul care a proiectat modelul Scrambler al viitorului

Peter Harkins, câștigătorul concursului, va fi recompensat cu o bursă de pregătire la Ducati Design Center din Borgo Panigale pentru modelul Scrambler al viitorului propus.

Scrambler al viitorului

Imediat după lansarea pe piață a celor două modele noi Scrambler 1100 PRO și 1100 Sport PRO, motocicletele au fost expuse și prezentate în California, la ArtCenter College of Design din Pasadena, unui public format din studenți, jurnaliști, persoane publice și fani ai mărcii.

Colegiul este unul dintre cele mai renumite institute de studiu al formelor, o adevărată referință pentru designul industrial, începând din 1930, iar studenții colegiului au fost invitați să proiecteze un Ducati Scrambler al viitorului.

Scrambler al viitorului

Au trecut trei luni, timp în care au fost depuse proiectele, care au fost evaluate de un juriu format din designerul Jeremy Faraud, Andrea Ferraresi, director al Ducati Design Center și persoane din cadrul colectivului Scrambler Ducati.

Pentru a lua decizia finală, jurații au luat în considerare viziunea asupra viitorului, prezentarea proiectului, calitatea desenului tehnic și stilul personal al celor zece lucrări depuse.

Scrambler al viitorului

Mulți dintre studenții care au participat au propus proiecte ale unor modele electrice Scrambler Ducati, fiind influențați de înmulțirea propunerilor de optimizare a mobilității urbane, dar câștigător a fost declarat un proiect al unei versiuni tradiționale, care se pare că s-a apropiat cel mai mult de spiritul mărcii.

Scrambler al viitorului

Peter Harkins, câștigătorul concursului, care va participa la un stagiu de pregătire în cadrul centrului de design Ducati, a declarat: “Mulțumesc firmei Ducati și colegiului ArtCenter pentru colaborare și pentru această oportunitate oferită. Sunt extrem de entuziasmat să lucrez alături de un grup atât de talentat de profesioniști și abia aștept să învăț lucruri și tehnici noi. Mulțumesc colegilor care m-am făcut să fiu mai bun și profesorului nostru care m-a inspirat. Pentru mine este un vis devenit realitate !

Scrambler al viitorului

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*