TIBERIU TROIA

Ducati a lansat modelul Hypermotard 950 RVE

Grafica versiunii 950 RVE este inspirată din cea a modelului Hypermotard 950 Concept prezentat în 2019 la Concorso d’Eleganza Villa d’Este.

Noul Hypermotard 950 RVE este plasat între modelul de bază Hypermotard 950 și cel de vârf al gamei, 950 SP.

Cea mai importantă noutate implementată pe 950 RVE este grafica tip graffiti, inspirată din arta stradală.

Motocicleta este realizată pe baza succesului repurtat anul trecut de conceptul expus la exclusiva manifestare Concorso d’Eleganza Villa d’Este, succes datorat în special platformelor de social media, unde conceptul a fost prezentat pe larg.

Hypermotard 950 RVE
Încercând să obțină aceeași calitate a finisajelor pe modelul de serie limitată cu cea a conceptului, constructorul a utilizat un proces complicat și îndelungat de vopsire a componentelor caroseriei.

Soluția a fost utilizarea unor autocolante foarte subțiri și o tehnică specială de vopsire a pieselor, rezultatul fiind comparabil cu o lucrare executată cu aerograful.
Nu numai grafica deosebită caracterizează versiunea 950 RVE, ci și echipamentul instalat în configurație standard pe motocicletă.

Hypermotard 950 RVE

Pachetul electronic de pe Hypermotard 950 RVE este actualizat prin instalarea sistemului Ducati Quick Shift (DQS) EVO în dublu sens, ca o completare a sistemelor prezente pe versiunea standard, ABS activ pe viraje produs de Bosch, cu funcție Slide by Brake, controlul tracțiunii Ducati EVO (DTC EVO) și sistemul Ducati de control al plecărilor pe o roată (DWC) EVO.

Motorul instalat pe Hypermotard 950 RVE este Testastretta 11° de 937 cmc, care, cu cei 114 CP la 900 rpm și cuplul de 9,8 kgm, din care 80% este obținut la 3000 rpm, este soluția perfectă pentru un efect maxim în utilizarea pe circuit sau pe drumuri virajate.

Hypermotard 950 RVE

Vârful gamei Hypermotard 950 este versiunea 950 SP, echipată cu suspensie Öhlins și cursă lungă a roților, jante forjate Marchesini și Ducati Quick Shift (DQS) EVO în dublu sens.

Modelul Hypermotard 950 RVE va fi disponibil începând din iulie și toate versiunile gamei Hypermotard 950 pot fi achizitionate de la magazinul din București al importatorului Ducati România sau din magazinele dealerilor din rețeaua oficială.

Hypermotard 950 RVE

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Hypermotard 950 RVE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*