TIBERIU TROIA

Vești bune de la Harley-Davidson București: Low Rider S în campanie promoțională și disponibil pentru test

Low Rider S, cel mai nou model Softail lansat de Harley-Davidson în vara anului trecut, poate fi testat în București și poate fi cumpărat în condiții avantajoase.

Harley-Davidson Low Rider S

Fiecare model nou lansat pe piață de Harley-Davidson este prezentat presei de specialitate în cadrul unor evenimente speciale.

În ultimii ani am avut privilegiul să fiu invitat la toate aceste manifestări, oricare dintre acestea fiind o experiență de neuitat.

Low Rider S a fost prezentat în Statele Unite, la San Diego, un oraș splendid, situat într-o zonă turistică importantă, cu peisaje de poveste.

Am înțeles invidia prietenilor cărora le-am povestit aventura americană și care nu aveau șansa să testeze noul membru al familiei Softail, o motocicletă incitantă, cu o poziție de pilotaj care mi se potrivește de minune.

Nu aveam de unde să știu că toată lumea va avea ocazia să poată testa Low Rider S, că modelul va fi disponibil București, la magazinul Harley-Davidson București, singurul dealer din România al producătorului american.

Harley-Davidson Low Rider S

Condițiile pentru un eventual test sunt cele obișnuite: permis de conducere și o oarecare experiență, echipament de protecție adecvat și o înscriere prealabilă pe site-ul Harley-Davidson, în link-ul de mai jos:

https://form.harley-davidson.com/en_EU/EU2016307

Această acțiune coincide cu o campanie promoțională anunțată de Harley-Davidson, în cadrul căreia orice motocicletă achiziționată în cursul lunii iunie 2020 va fi însoțită de un pachet de accesorii sau echipament în valoare de 1000 euro, toate produsele fiind la alegerea clientului.

Dacă mai era nevoie, am postat mai jos diversele articole pe care le-am pregătit după testul din Statele Unite, materiale filmate și scrise, pentru cei care vor să afle mai multe detalii despre noul Low Rider S.

Low Rider S

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Harley-Davidson Low Rider S, model 2020 – test și prezentare – varianta video

Harley-Davidson Low Rider S – a șaptea generație – test și prezentare

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*