TIBERIU TROIA

Yamaha România completează flota de motociclete pentru test

Motodynamics, importatorul Yamaha în România, a pregătit modele de test din cele mai reprezentative game, pentru cei interesați.

Yamaha MT Tour 2018 – repetiție sau succes?

De câțiva ani, importatorul Yamaha în România ne-a obișnuit cu evenimente interesante în cadrul cărora au fost oferite pentru test modelele noi, nu numai reprezentanților presei, ci și publicului larg.

Trebuie să ne amintim de camionul cu gama MT, care a vizitat România de două ori, turneul făcut în întreaga Europă cu noul Niken, eveniment în care România a fost cea de-a doua țară în care pasionații de motociclete au putut testa triciclul.

În același timp, în fiecare an au existat modele disponbile pentru test, nu numai la sediul importatorului din București, ci și în orașele în care funcționeaza magazine ale dealerilor din rețeaua oficială: Cluj, Brașov, Constanța, Iași.

În acest an au fost înmatriculate modele din cele mai solicitate categorii ale producătorului.

Din gama de tricicluri a fost pregătit un Tricity 125, dintre scuterele sportive a fost ales un XMAX 300, modelele naked din gama MT, atât de populară, este disponibil un MT-07, motocicletele din gama Sport Touring sunt reprezentate de un Tracer 900 GT, iar Super Ténéré este vârful de gamă pus la dispoziția publicului.

Evident că testele se pot face pe baza unei programări și cu echipament de protecție, iar, pentru cei interesați, care nu locuiesc în București, trebuie să ia legătura cu cel mai apropiat dealer, pentru că în această vară vor fi organizate evenimente ale importatorului în parteneriat cu magazinele din teritoriu.

Am inserat în articol câteva dintre prezentările făcute în anii trecuți modelelor oferite pentru test.

Următorul model pe care eu personal îl aștept cu interes este Tricity 300, primul scuter cu trei roți produs de Yamaha, care va putea fi utilizat cu permis categoria B, model care poate schimba ierarhia în topul vânzărilor de astfel de vehicule.

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*