TIBERIU TROIA

De vorbă cu CRBL despre motociclete și viață

Unul dintre cei mai proaspeți deținători de permis categoria A, Eduard Mihai Andreianu – CRBL, vine cu poveștile lui de viață.

Perioadă agitată, plină de evenimente și momente fericite pentru CRBL, unul dintre cei mai simpatizați oameni din showbiz-ul românesc.

În decurs de câteva zile, Edi a dat examenul pentru permisul de conducere categoria A și l-a luat, și-a cumpărat motocicleta, a lansat o piesă dintr-un nou album și se pregătește să plece în Spania, unde a hotărât să se stabilească.

Ne-am întâlnit în magazinul firmei ATVRom, cel mai mare și, probabil, cel mai frumos magazin de motociclete din București, loc din care Edi a cumpărat prima sa motocicletă, un Indian Scout Bobber.

Surpriza plăcută a fost să aflu că a luat decizia de achiziție după ce a urmărit prezentarea mea filmată, în care am povestit câte ceva despre istoria firmei Indian, detalii care au contat mult.

De vorbă cu CRBL

Din vorbă în vorbă, Edi m-a invitat la un eveniment care urma să aibă loc peste câteva zile, în același magazin de motociclete, decor perfect pentru lansarea unei noi piese muzicale, pe care artistul a filmat-o pe noua sa motocicletă.

Am răspuns cu bucurie invitației și ne-am revăzut, evenimentul organizat pentru prietenii apropiați reprezentând lansarea pe canalul Youtube a primei piese din noul sau albul “Trandafiri și Jack”, ocazie cu care prietenii de la ATVRom i-au înmânat simbolic cheile motocicletei.

Și, ca să nu rămân dator, l-am invitat la rândul meu pe Edi CRBL, la o discuție despre motociclete și viață, într-o altă zi, în liniște, pe motociclete, ca să putem afla mai multe despre pasiunile sale.

Simpatic, comunicativ și, mai ales natural, Edi a acceptat fără ezitări și, câteva zile mai târziu, am filmat discuția de mai sus, material needitat, fără tăieturi, lăsat așa cum a decurs.

De vorbă cu CRBL

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*