TIBERIU TROIA

Întâlnire la Oradea cu prietenii blogului POVEȘTI CU MOTOARE și fanii motociclismului

Marți 29 septembrie, magazinul Viomotor din Oradea găzduiește o întâlnire între motocicliști și câțiva dintre veteranii sportului cu motor.

Viktor István Attila si Arpad Viktor

Fraţii Viktor pe traseul din Oradea, oraşul natal

De câțiva ani a devenit un obicei să-l vizitez la Oradea pe prietenul meu Viktor Arpad, una dintre legendele motociclismului din țara noastră.

Timp de câteva zile ne amintim de anii trecuți, de perioada glorioasă a motociclismului orădean, de cursele de pe circuitul organizat pe străzile Eminescu, Porțile de Fier, Karl Marx, Breiner Bela.

Depănăm amintiri, ne uităm la fotografii, la colecția de trofee a prietenului meu și ne vedem la o bere cu prietenii din Oradea.

În acest an, prietenul nostru Viorel Popa a inaugurat un nou magazin de echipamente și accesorii moto pe Bulevardul Dacia, nr.103 și ne pune la dispoziție magazinul pentru o seară în care ne putem întâlni cu vechii colegi din echipa moto orădeană și cu nostalgicii care își amintesc de cursele oraganizate pe stradă până în anul 1990.

Așadar, prieteni ai blogului POVEȘTI CU MOTOARE, ai emisiunii La Volan, difuzată de Digi24, foști colegi de moto cu care am împărțit bucuriile și greutățile curselor de altadată sau pasionați de motociclism, care poate nu ne-au cunoscut, dar vor să audă poveștile noastre plictisitoare, campionul inimilor din Oradea, Viktor Arpad și cu mine vă așteptăm marți 29 septembrie, începând cu ora 17:00 la magazinul Viomotor din Oradea, pe Bulevardul Dacia, nr.103. Berea o dăm noi.

Oradea

Trei mari campioni, sufletul echipei din Oradea: László Ferenczi la 50 cc, Arpad Viktor – 500 cc şi István Viktor la 250 cc.

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*