TIBERIU TROIA

Kawasaki Versys-X 300, noua mea motocicletă de test pe termen lung

După ce am testat toate cele trei modele din gama Adventure Tourer produsă de Kawasaki, am hotărât ca micul Versys-X 300 să fie noua mea motocicletă pentru drumuri lungi.

Kawasaki Versys-X 300

De mai bine de zece ani folosesc în oraș o motocicletă care mi se potrivește perfect ca dimensiuni și greutate: Yamaha Tricker 250. Nu aceeași motocicletă, sunt la al șaselea Tricker.

În tot acest timp am mai avut și alte modele, dar nici unul nu se compara ca utilitate în oraș cu jucaria de 118 kg, cu 790 mm înălțime la șa și gardă la sol de 270 mm.

Cu toate astea simțeam lipsa unei motociclete bună pentru drumuri lungi, dar cu o masă redusă, proporțională cu greutatea mea.

Și, după ce am testat cam tot ce s-ar potrivi descrierii de mai sus, am hotărât ca Versys-X 300, din gama actuală Kawasaki, este motocicleta care îmi trebuie.

Relația specială pe care o am cu toți membrii echipei United Motors, importator oficial Kawasaki în România, a făcut posibil ca motocicletă să vină foarte repede și am preluat-o în cadrul festiv, alături de toți oamenii implicați în operațiunile zilnice ale companiei.

Kawasaki Versys-X 300

De aici înainte, mingea este la mine în teren sau, mă rog, dacă preferați, motocicleta este în curtea mea.

Acum trebuie să o echipez, să-i fac rodajul și să încep să fac kilometri.

Toate aceste etape se vor reflecta în diverse materiale, scrise sau filmate, în care vă voi prezenta părerea mea despre cum trebuie echipată această motocicletă, ce înseamnă rodajul, ce cheltuieli presupune întreținerea și cum se comportă la drum și în oraș.

Este foarte posibil ca mulți dintre cei care vor urmări aceste prezentări să constate că nu e nevoie neapărat să folosești un model mare, e suficientă o motocicletă mai mică și ușoară, care poate face față și în oraș și la drumuri lungi.

Așadar urmează mai multe episoade legate de utilizarea zilnică a modelului Kawasaki Versys-X 300.

Kawasaki Versys-X 300

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*