TIBERIU TROIA

Ducati a lansat aplicația MyDucati pentru telefoanele inteligente

Prin intermediul aplicației MyDucati, fanii pot fi conectați cu lumea Ducati în orice moment, având acces la toate informațiile într-un singur loc.

MyDucati

Aplicația are numeroase secțiuni dedicate atât fanilor, cât și profesioniștilor, cei din rețeaua oficială Ducati.

În secțiunea Garage clienții pot consulta documentația motocicletei lor, pot configura motocicleta visată, o pot transmite piretenilor sau dealerilor și pot personaliza contul propriu cu fotografia motocicletei personale.

În spațiul dedicat dealerilor Ducati, clienții pot localiza cel mai apropiat dealer, pot consulta serviciile oferite de respectivul magazin și pot salva contactul la favorite sau pot fixa o programare.

Partea rezervată noutăților permite fanilor accesul în timp real la toate informațiile referitoare la noile servicii apărute și evenimente organizate de Ducati în întreaga lume, cu un sistem de notificare care îi va ține la curent cu cele mai importante noutăți.

Aplicația are și o secțiune rezervată comunității Desmo Owners Club (DOC), în care membrii clubului pot împărtăși pasiunea cu ceilalți membri și pot beneficia de inițiativele și beneficiile rezervate pentru ei.
Pentru ca experiența utilizatorului să fie cât se poate de personalizată și interactivă, MyDucati oferă un sistem de insigne care sunt deblocate pe măsură ce utilizatorul completează diferitele secțiuni.

Prin atingerea diverselor obiective, abonații pot accesa promoții și servicii personalizate, bazate pe interesele și preferințele personale pe care le-au exprimat în secțiunile aplicației.

Aplicația MyDucati este disponibilă pentru iOS și Android și poate fi instalată gratuit de pe Apple Store și Play Store.

Mai multe detalii pot fi obținute de la magazinul din București al importatorului oficial Ducati în România, compania Metrotehnica Internațional.

MyDucati

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

One thought on “Ducati a lansat aplicația MyDucati pentru telefoanele inteligente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*