TIBERIU TROIA

Flota de test a importatorului Yamaha, compania Motodynamics

Yamaha, unul dintre primii producători prezenți pe piața din România, s-a remarcat în ultimul timp pentru eforturile făcute în încercarea de a pune la dispoziția clienților din România o flotă de test cuprinzând cele mai solicitate modele.

Flota de test Yamaha

Două campanii ale camionului cu modelele din seria MT, din care una organizată în timpul unei ediții SMAEB, camionul Niken, ajuns la noi, în România fiind printre primele țări vizitate în acel an, caravana modelelor de test plimbată în țară la pricipalii dealeri și câteva modele rezervate permanent pentru test, acestea au fost principalele acțiuni întreprinse de compania Motodynamics, importatorul oficial Yamaha.

Lista motocicletelor oferite publicului a fost permanent actualizată, în funcție de cerințe și de noile apariții, astfel încât, acum, la 26 de ani de la începutul operațiunii, flota de test a importatorului cuprinde următoarele motociclete: Tricity 155, X-MAX 400, Tracer 700, Ténéré 700, Super Ténéré 1200 și MT-10, model prezent în țară pentru o scurtă perioadă de timp.

Motocicletele de test se află la magazinul importatorului, situat pe centura Bucureștiului, adresa exactă fiind Șoseaua Odăii, nr. 307-309, sector 1, locație în care se află și unitatea service.

În măsura în care există solicitări, flota de test este trimisă și la magazinele dealerilor autorizați din teritoriu, iar cei interesați se pot înscrie la test online, pe site-ul importatorului sau luând legătura cu personalul de la magazinul Yamaha.

Flota de test Yamaha

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*