TIBERIU TROIA

Indian Motorcycle lansează modelul electric pentru copii eFTR Jr

Distribuit deocamdată pe piaţa americană, Indian eFTR Jr este recomandat copiilor cu vârsta de minimum 8 ani.

Indian eFTR Jr

Visul oricărui părinte motociclist este să-și vadă copilul pe motocicletă și visul oricărui copil de motociclist este să-și imite tatăl.

Indian Motorcycle vine în întâmpinarea tuturor acestor visători și lanseză primul model electric pentru copii, o minireplică a motocicletei FRT 1200.

Indian eFTR Jr

Echipată cu amortizoare față/spate, cu frână pe disc pe ambele roți și cu două moduri de livrare a puterii, mica motocicletă este recomandată copiilor cu vârsta începând de la 8 ani și cu greutatea maximă 80 kg.

Având o lungime de 1296 mm și o înălțime a șeii de 589 mm, motocicleta are o masă de 50 kg și o autonomie maximă de 12 ore, având posibilitatea să funcționeze timp de 65 minute la viteza maximă de 25 km/h și 140 minute la viteza de 15 km/h, pe care o poate atinge în modul 1 de livrare a puterii.

Indian eFTR Jr

Indian a pregătit și echipament de protecție personalizat pentru copii, mănuși, cască și protecție pectorală, toate fiind adevărate piese de echipament off-road.

eFTR Jr este deocamdată distribuită doar pe piața americană, prețul în SUA fiind 750 $, dar este de așteptat ca, mai devreme sau mai târziu, să ajungă și în Europa, moment în care ASP Group East, importatorul autorizat Indian Motorcycle în România, probabil că va importa acest model.

Indian eFTR Jr

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*