TIBERIU TROIA

Importatorul Yamaha vinde flota de test 2020

După un sezon în care Motodynamics, importatorul oficial Yamaha în România, a oferit pentru test principalele modele, a sosit momentul înnoirii.

Test

Anul a început cu stângul, pandemia ne-a stricat socotelile și credeam că tot anul va merge prost.

S-a dovedit că perioada dificilă pe care continuăm s-o traversăm, nu a fost un dezastru pentru comerțul cu motociclete, echipamente și accesorii. Dimpotrivă, România a fost una dintre puținele țări în care vânzările din acest an au depășit volumele reușite în 2019.

Asta se datorează și cifrelor modeste, dar rezultatul final contează.

În aceste condiții, Motodynamics, compania care reprezintă oficial în țara noastră interesele producătorului Yamaha, s-a adaptat situației și a avut una dintre cele mai atractive flote de motociclete oferite pentru test jurnaliștilor și publicului.

Flota Yamaha de test

Am prezentat majoritatea modelelor și prima motocicletă a fost Tracer 900 GT.

A urmat scuterul XMAX 400, după care, nevoit să fac o pauză motivată de blocada instituită, am prezentat una dintre motocicletele mele de suflet, Tricker 250, cea cu care merg zilnic în oraș.

Prezentarea a fost diferită de cele obișnuite, pentru că am filmat în casă și probabil că mulți vor ține minte această prezentare atipică.

Au urmat Tracer 700, TMAX 560, YZF-R1 oferită pentru test de un prieten, MT-07 și MT-10.

Singurele modele pe care nu le-am testat și prezentat au fost Tricity 125, XMAX 300 și Super Ténéré, pentru că o făcusem în anii trecuți.

Flota Yamaha de test

Sfârșitul de sezon a determinat compania să facă toate demersurile pentru improspătarea flotei cu noile modele, drept pentru care motocicletele de test au fost scoase la vânzare, cu reducerile de preț cuvenite uzurii, toate fiind înmatriculate în cursul acestui an și rulate câteva mii de kilometri.

În acest moment mai sunt disponibile trei dintre motoare:

– Tricity 125, 2097 km, 2990 euro

– Tracer 700, 1784 km, 6850 euro

– Super Ténéré XTZ 1200, 8840 km, 9950 euro

Motocicletele pot fi văzute la magazinul din București al importatorului și detalii suplimentare pot fi obținute la telefon sau pe mail.

Flota de test

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Mai jos sunt unele dintre cele mai interesante teste Yamaha postate până acum.

Yamaha Tricker 250 – test şi prezentare în casă

Yamaha Tracer 900 GT – test şi prezentare – varianta video

Yamaha TMAX 560 – test şi prezentare – varianta video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*