TIBERIU TROIA

Sărbătorind 75 ani de existență MV Agusta vinde 75 de motociclete aniversare în 75 de secunde

Modelul Superveloce 75 Anniversario lansat de MV Agusta cu ocazia sărbătoririi celor 75 de ani de existență s-a bucurat de un succes nemaiîntâlnit până acum.

Superveloce 75 Anniversario

Compania MV Agusta, cea care a reușit de-a lungul istoriei ei să cucerească nu mai puțin de 37 titluri de campion mondial, dintre care 13 au fost obținute de Giacomo Agostini, obișnuiește să producă serii scurte de motociclete exclusiviste, prezentate publicului în diferite ocazii speciale.

Așa s-a întâmplat și cu câteva zile în urmă, atunci când compania a anunțat lansarea unui nou model, care urmează să fie produs în doar 75 de unități, ca un omagiu al aniversării celor 75 de ani de existență a firmei.

Superveloce 75 Anniversario

Motocicleta va avea aceleași perfomanțe ca modelul de bază de la care s-a pornit, Superveloce 800 și va fi oferit clienților împreună cu un kit pentru competiții, care va îmbunătăți performanțele motorului de serie.

Încă de la prezentarea online a noului model, firma anunțase modalitatea rezervării motocicletelor, exclusiv online, cu condiția achitării unui avans simbolic, de 100 euro, prețul noului model începând de la 25000 euro.

Superveloce 75 Anniversario

Rezervarea celor 75 de unități a început duminică 15 noiembrie, la ora 00:00, rezervările fiind posibile timp de 75 ore.

Surpriza generală, inclusiv a celor de la fabrică, a fost faptul că toate cele 75 de motociclete, care urmează să intre în producție în curând, au fost rezervate în câteva secunde.

În România nu va sosi nici o unitate din noul model, dar poate fi văzută una dintre cele 300 de motociclete din seria limitată Superveloce 800 Serie Oro, la magazinul distribuitorului oficial, firma Dageco Impex, motocicletă pe care sper să o pot testa și prezenta la începutul anului viitor.

Superveloce 75 Anniversario

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*