TIBERIU TROIA

Serial 1 Cycles a prezentat o gama de biciclete cu motor electric produs de Harley-Davidson

Firma Serial 1 Cycles înființată de Harley-Davidson a anunțat intrarea pe piața bicicletelor electrice a primei game de modele care vor fi lansate pe piață în primăvara următoare.

Serial 1 Cycles

Numele companiei a fost inspirat din numele celei mai vechi motociclete Harley-Davidson, pe care cei trei frați Davidson și partenerul lor Davidson au numit-o “Serial Number One”.

Proiectul a fost început de un grup de pasionați de motociclete și biciclete cu scopul de a proiecta și dezvolta o bicicletă electrică demnă de numele Harley-Davidson.

Serial 1 Cycles

Firma Serial 1 este condusă în prezent de o echipă de oameni care au activat în compania Harley-Davidson: Jason Huntsman – președinte, Ben Lund – vicepreședinte, Aaron Frank – director și Hannah Altenburg – coordonator marketing.

Combinând libertatea pe care ți-o oferă bicicleta, simplitatea ei și avantajele propulsorului electric, bicicletele Serial 1 oferă utilizatorilor componente și performanțe de excepție.

Serial 1 Cycles

În 2019, piața bicicletelor electrice a fost estimată la 15 miliarde $, anticipându-se o creștere anuală de 6%, până în 2025.

“Înființarea firmei Serial 1 Cycles permite companiei Harley-Davidson să joace un rol cheie în revoluția mobilității prevăzută pentru anii următori, în timp ce Serial 1 se va concentra exclusiv pe dezvoltarea bicicletelor electrice”, a declarat Aaron Frank.

Din prima gamă prezentată fac parte patru modele diferite, cu performanțe diferite, componente similare, realizate cu ajutorul unor tehnologii de vărf.

Serial 1 Cycles

Motoare electrice între 250 – 750 W cu mai multe moduri de livrare a puterii instalate pe cadre din aluminiu realizate prin hidroformare, furci față din aluminiu, asistate de frâne pe disc cu etriere cu patru pistonașe si transmisie finală prin curea din fibră de carbon.

Bicicletele pot atinge viteza maximă de 40-45 km/h în funcție de model, cu o autonomie de 55 km până la 185 km, în funcție de modul în care sunt utilizate, iar prețurile sunt între 3500-5200 euro.

Pentru început, bicicletele Serial 1 vor fi comercializate în SUA și țările din vestul Europei, primele unități fiind disponibile în primăvara 2021.

Serial 1 Cycles

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*