TIBERIU TROIA

Polaris a anunțat intenția de a construi un model Ranger electric

Viitorul Ranger electric va fi primul vehicul electric produs de Polaris în parteneriat cu firma Zero Motorcycles.

Polaris Ranger electric

Cu câteva luni în urmă, Polaris a încheiat un parteneriat pe zece ani cu firma Zero Motorcycles, liderul mondial în producția de tehnologie și motoare electrice pentru motociclete.

Proiectul pe termen lung are ca scop realizarea unor noi vehicule electrice pentru fiecare categorie de produse construite de Polaris până în anul 2025, corporația dorind să devină lider al producției vehiculelor recreaționale electrice.

Pentru atingerea acestui deziderat, Polaris a pus la punct o strategie numită “rEV’d up”, care să accelereze punerea în practică a obiectivului propus.

Proiectarea și dezvoltarea noului produs se desfășoară exclusiv în cadrul facilităților din Statele Unite ale companiei, noul Ranger electric urmând a fi prezentat publicului la sfârșitul anului 2021, pentru ca primele unități să fie distribuite rețelei oficiale la începutul anului viitor.

“Ranger este cea mai vândută marcă de vehicul off-road din gama noastra, fiind cel mai performant, dar și cel mai manevrabil UTV, având implementată inovație inspirată de solicitările clienților”, a decalarat Steve Menneto, președinte al departamentului Polaris Off Road. “Noul propulsor electric va ridica platforma Ranger la un nou nivel al fiabilității și performanței.

Am implicat într-un mod activ clienții de Ranger, care au exprimat niște cerințe nesatisfăcute încă, iar noul Ranger electric va încerca să vină în întâmpinarea clienților, oferindu-le o experiență off-road cu adevărat îmbunătățită.”

Polaris Ranger electric

Ultimul model Ranger 1000 lansat recent de Polaris

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*