TIBERIU TROIA

Hundred, motocicleta construită de Indian Motorcycle Metz

Compania Indian Motorcycle Metz a marcat vânzarea a 100 de motociclete prin prezentarea proiectului Hundred, realizat pe platforma unui Indian Scout Bobber.

Scout Bobber Hundred

Inspirată din formele motocicletele utilizate în cursele de accelerație, Hundred demonstrează că imaginația, componentele alese cu grijă și atenția la detalii pot crea o motocicletă unică, complet diferită de modelul de la care s-a pornit.

Thomas Castany de la Indian Motorcycle Metz a declarat: “Facem toate eforturile ca firma noastră să aibă o imagine dinamică și nu există cale mai bună de a reuși asta decât prin proiectele pe care le finalizăm, având ca bază de plecare modelul Indian Scout, constructor legendar pe care suntem mândri să-l reprezentăm în regiunea Lorraine.

Scout Bobber Hundred

Sursa de inspirație pentru modelul Scout Bobber Hundred este clară: cursele americane de accelerație, cu mirosul lor de cauciuc ars.

Pentru a obține o poziție de pilotaj tipică pentru motocicletele utilizate în aceste competiții au fost instalate un ghidon inversat Biltwell, o șa produsă de Wunderkind și înălțătoare de ghidon, pentru o poziție liniară.

Scout Bobber Hundred

Admisia este liberă, pentru a lăsa motorul să respire printr-un filtru Trask Performance și o evacuare de competiție Freedom.

Amortizoarele cu gaz instalate sunt produse de Arnott, jantele sunt Revtech, anvelopele sunt Avon Cobra Chrome, discurile de frână Galfer, iar conductele instalației de răcire sunt Samco Performance.

Scout Bobber Hundred

Detaliile spectaculoase ale componentelor caroseriei au fost obținute de AR Performance, care, pentru a obține culoarea Orange Lamborghini, a aplicat șapte straturi de vopsea, ultimul fiind o vopsea ceramică.

Foto credit: Rico Photographie

Scout Bobber Hundred

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*