TIBERIU TROIA

Honda a anunțat câștigătorul concursului 2021 European CB650R Honda Customs

Mototrofa Honda din Portugalia a câștigat ediția din acest an a concursului European CB650R Honda Customs cu proiectul CB650R Fenix.

European CB650R Honda Customs

Rezervată dealerilor autorizați, ediția din acest an a concursului European CB650R Honda Customs a propus participanților personalizarea unei motociclete CB650R.

Din numeroasele proiecte înscrise la concurs, care au fost votate pe pagina de internet www.hondacustoms.com de peste 7000 de vizitatori ai paginii, în final au fost alese cele mai bune zece.

European CB650R Honda Customs

Câștigător a fost desemnat dealerul Mototrofa Honda din Portugalia, care a primit aproape 29% din voturi pentru proiectul CB650R Fenix.

Numele ales de constructor pentru motocicleta realizată are o semnificație specială pentru echipa Mototrofa, întreaga operațiune renăscând, după ce magazinul a fost distrus în urma unui incendiu.

European CB650R Honda Customs

Deși are un aspect modern, pe motocicletă au fost instalate repere de pe modele Honda mai vechi. 

Bascula monobraț și roata din spate provin de la un VFR750F iar roata din față de la un CBR900RR FireBlade.

European CB650R Honda Customs

Piesele personalizate includ șaua și capacul șeii pasagerului iar grafica folosită „93” (realizată de Nexx Helmets), ambele aduc un omagiu campionului Marc Marquez și marchează totodata anul înființării firmei Mototrofa.

Pe locul doi s-a clasat motocicleta CB650R BMX, realizată de firma Werther Honda din Nisa, urmată pe locul trei de CB650R Four Limited Edition, construită de Espace Motos, cei doi concurenți din Franța fiind despărțiți de doar 12 voturi.

European CB650R Honda Customs

Numele CB650R BMX al constructorului Werther Honda s-a inspirat din cel al bicicletelor utilizate în competițiile de free-style. 

Vopseaua neagră lucioasă, furca față neagră și capacele motorului au fost asortate cu roțile aurii, completate cu anvelope cu lateral alb, în timp ce raportul mai scurt al transmisiei finale și un sistem complet de evacuare Akrapovič au îmbunătățit performanțele motocicletei.

European CB650R Honda Customs

Inspirată de legendarul CB750 Four, ediția limitată CB650R a companiei Espace Motos este echipată cu o șa din piele maro mai înaltă, mai plată, este vopsită în verde cu dungi aurii și are un logo clasic Honda Wing din anii 1980.

Cei interesați pot vizita în continuare site-ul Honda Customs, pentru a vedea proiectele participante la 2021 European CB650R Honda Customs și se pot inspira pentru a crea propria versiune personalizată a unei motociclete Honda CB650R.

European CB650R Honda Customs

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*