TIBERIU TROIA

Indian Chief Darkhorse în viziunea artistului Carlos Torres

Capodopera lui Carlos Torres duce noul Indian Chief Darkhorse în lumea stilizată a tatuajelor artistice „negru și gri”.

Indian Chief Darkhorse by Carlos Torres

Indian Motorcycle a prezentat încă un proiect al unui artist al tatuajelor, Carlos Torres, a cărui motocicletă Chief Darkhorse a fost realizată pe calculator în imagini de înaltă rezoluție.

Lucrând în studioul său de tatuaje și în galeria de artă The Raven and The Wolves din Long Beach California, Carlos Torres este renumit la nivel internațional pentru tatuajele sale  deosebite și pentru lucrările sale realizate în ulei, în stil realist și suprarealist, în negru și gri.

Indian Chief Darkhorse by Carlos Torres

De când a început tatuajul ca adolescent autodidact în 1995, Carlos a devenit în ultimele două decenii unul dintre cei mai premiați artiști din industria tatuajelor.

Carlos a abordat proiectul pentru Indian Indian Chief Darkhorse by Carlos TorresMotorcycle, viziunea  sa fiind influențată de ideea libertății motocicliștilor și comparația cu zborul.

Chief Darkhorse, în viziunea sa, exprimă stilul realist pentru care artistul este recunoscut, printr-o imagine foarte detaliată, în negru și gri, a unui corb pictat în jurul rezervorului de combustibil și un motiv stilizat de pană și filigran care continuă pe aripile față/spate, pentru a accentua mișcarea motocicletei și caroseria acesteia.

Comentând etapele procesului său de creatie, Carlos Torres a spus: „Partea dificilă a fost încercarea de a proiecta ceva care să se deplaseze în jurul motocicletei cu modificări de contur și să facă acel ceva să devină parte integrantă a motocicletei. Ideea designului meu pe o motocicletă Indian este interesantă, nu am crezut niciodată că se va întâmpla asta.”

Indian Chief Darkhorse by Carlos Torres

Designul lui Carlos va fi aplicat unui adevărat Indian Chief la sfârșitul acestui an și va fi dezvăluit în realitate în cadrul unui eveniment VIP organizat la Londra în primăvara anului 2022, alături de proiectele altor artiști.

Indian Chief Darkhorse by Carlos Torres

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*