TIBERIU TROIA

Polaris a lansat noile modele off-road 2022

După un an în care tot mai mulți oameni au devenit pasionați de activități în aer liber, Polaris a lansat noile modele off-road 2022.

Polaris off-road 2022

Mărcile Ranger, RZR, General și Sportsman s-au îmbogățit cu modele noi, noi variante coloristice și modificări ale soluțiilor tehnice existente.

Noutățile absolute pentru 2022 sunt modelele Ranger SP 570 și Ranger Diesel Deluxe, ducând cel mai vândut vehicul utilitar din gama side-by-side la un alt nivel, prin inovațiile implementate și modificările aduse.

Fiind complet reproiectat, Ranger SP 570 are un stil îndrăzneț, modern și are o serie de îmbunătățiri inspirate de utilizatori. Noul compatiment pentru marfă este cu aproape 30 la sută mai mare, oferind un volum de primă clasă cu un haion cu un singur mâner pentru acces rapid și ușor pentru încărcarea și descărcarea mărfii. Legăturile integrate, sloturile pentru separatoarele de marfă și punctele de fixare Lock & Ride permit utilizatorilor să securizeze cu ușurință încărcătura și să maximizeze utilitatea.

Polaris off-road 2022

Motorul Prostar de 570 cmc DOHC oferă o putere de top, împreună cu un nou sistem CVT, o durată de viață de două ori mai lungă și un sistem de ambreiaj supradimensionat și reglat pentru un pilotaj îmbunătățit la viteză redusă.

Noua suspensie oferă o gardă la sol de 25,4 cm, o rază de viraj mai strânsă și o lățime compactă de 144,5 cm, oferind modelului 570 cea mai bună combinație de manevrabilitate și capacitate.

Dezvoltat și lansat special pentru piețele din Europa, Orientul Mijlociu și Australia în 2019, Ranger Diesel a introdus performanțe rafinate cu noul motor diesel, ergonomia îmbunătățită, un șasiu modernizat și capabilități de top.

Ca noutate pentru gama off-road 2022, Polaris introduce Ranger Diesel Deluxe, combinând aceeași durabilitate și fiabilitate dovedite, cu îmbunătățiri premium.

Polaris off-road 2022

Oferind un aspect premium, Ranger Diesel Deluxe este disponibil într-o nuanță elegantă mată, împreună cu faruri puternice cu LED. Luminile cu LED sunt cu 60% mai eficace decât tradiționalele lămpi cu halogen, pentru o vizibilitate îmbunătățită în condiții de lumină slabă, permițând utilizatorilor să rămână afară mai mult timp pentru a face treabă.

Roțile standard din oțel au fost actualizate prin instalarea unor noi roți din aluminiu de 12” vopsite în negru, echipate cu anvelope Maxxis de 27” cu 6 straturi.

Toate modelele din familia Ranger au fost echipate cu un nou model de șa și toate au culori noi pentru sezonul 2022, ca și toate modelele din gamele RZR, General și ATV, care au fost finisate în alte variante coloristice.

Polaris off-road 2022

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*