TIBERIU TROIA

Jack Daniel’s Indian Challenger Dark Horse 2022

Ediția limitată Jack Daniel’s Indian Challenger Dark Horse marchează cel de-al șaselea an al parteneriatului dintre cele două mărci americane emblematice.

Jack Daniel’s Indian Challenger Dark Horse

Indian Motorcycle și Jack Daniel’s au sărbătorit acest parteneriat lansând pe piață în fiecare an câte o motocicletă specială produsă în colaborare cu firma Klock Werks Kustom Cycles, cunoscută pentru proiectele de personalizare reușite.

Cu doar 107 unități care vor fi produse, Jack Daniel’s Limited Edition Indian Challenger Dark Horse este o adevarată provocare pentru fanii firmei.

Jack Daniel’s Indian Challenger Dark Horse

Vopseaua sa personalizată Rye Metallic, cu accente aurii și verzi, face referire la procesul de producție de înaltă clasă al whisky-ului Jack Daniel’s Tennessee Rye, de la care întregul proiect s-a inspirat.

Motocicleta a păstrat toate caracteristicile tehnice ale modelului de bază de la care s-a plecat, Indian Challenger Dark Horse.

Jack Daniel’s Indian Challenger Dark Horse

Motorul PowerPlus răcit cu lichid cu un design modern redefinește performanța motoarelor V-twin americane, livrând o putere maximă de 122 CP și un cuplu de 174 Nm iar cele trei moduri de pilotaj oferă o accelerație spectaculoasă, păstrând caracterul pe care îl aștepți de la un V-twin.

Furca față inversată, cadrul ușor din aluminiu turnat și amortizorul spate reglabil hidraulic Fox oferă manevrabilitate și stabilitate în viraje.

Jack Daniel’s Indian Challenger Dark Horse

Frânele Brembo cu etriere radiale asigură o putere de oprire superioară, iar anvelopele Metzeler Cruisetec performante oferă o tracțiune supremă.

Pachetul electronic Smart Lean Technology este complex și, mulțumită utilizării unei unități de măsurare inerțială pe șase axe Bosch, are în componență controlul dinamic al tracțiunii, ABS activ pe viraje și control al cuplului.

Jack Daniel’s Indian Challenger Dark Horse

Ride Command este cel mai mare și mai personalizabil sistem infotainment instalat pe motociclete, având  Apple CarPlay integrat, navigație cu funcții intuitive de căutare a destinației, conectivitate Bluetooth, informații despre vehicul, plus informații legate de trafic și condițiile meteorologice. 

Contribuția firmei Klock Werks Kustom Cycles, în afară de vopsitorie, sunt finisajele elaborate, componentele gravate, șaua brodată și detaliile fine, care transformă motocicleta într-o adevărată operă de artă.

Jack Daniel’s Indian Challenger Dark Horse

Vor fi produse 107 unități, prețul unei astfel de motociclete începând de la 36.999 $, în funcție de eventuale alte componente care pot fi solicitate de client, sumă la care se adaugă alte cheltuieli logistice.

Motocicletele pot fi achiziționate numai prin rețeaua de magazine autorizate Indian, dar, așa după cum s-a întâmplat în anii precedenți, probabil că toate cele 107 de motociclete au fost comandate în câteva minute de la prezentarea online a motocicletei.

Jack Daniel’s Indian Challenger Dark Horse

Pentru cei care vor să studieze fișa tehnică a modelului de serie Indian Challenger Dark Horse, am postat mai jos prezentarea video produsă pentru emisiunea La Volan, difuzată de postul TV Digi24 și articolul scris pentru revista Auto Motor și Sport cu testul motocicletei.

Indian Challenger – test şi prezentare – varianta video

Indian Challenger Dark Horse – test și prezentare

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*