TIBERIU TROIA

Cum a fost la Harley-Davidson Pan America Demo Experience 2021

Eveniment organizat de unicul dealer Harley-Davidson din România, Pan America Demo Experience 2021 a avut loc în perioada 8-10 octombrie 2021.

Pan America Demo Experience 2021

Noul model Pan America 1250 a fost lansat de Harley-Davidson la începutul anului și varianta standard a putut fi testată de public încă de la început.

S-a dovedit a fi o surpriză plăcută, fiind prima încercare in categoria Adventure a firmei americane în cei 118 ani de existență.

O motocicletă polivalentă, plăcută pe șosea și surprinzător de manevrabilă în afara asfaltului.

Dar, oricât de plăcută și manevrabilă ar fi fost versiunea standard, adevărata surpriză a oferit-o versiunea Special, prima motocicletă de serie din lume echipată cu un sistem electronic de modificare a înălțimii șeii, echipată în configurație standard cu mai multe componente oferite de Harley-Davidson ca opționale pentru versiunea standard.

Pan America Demo Experience 2021

Interesul generat de apariția acestei motociclete a fost major, astfel încât echipa de la Harley-Davidson București și-a asumat responsabilitatea organizării unui eveniment de anvergură, Pan America Demo Experience 2021.

Un camion cu motociclete, toate fiind versiunea Special a modelului Pan America 1250, a venit în București, la sediul dealerului, după modelul cu care Harley-Davidson ne-a obișnuit în turul anual al noilor modele, eveniment organizat în România în ultimii 10 ani.

Timp de trei zile, toți cei interesați de noua motocicletă produsă de Harley-Davidson au avut ocazia să testeze, fiindu-le puse la dispoziție șase motociclete.

Pan America Demo Experience 2021

Am profitat de sosirea camionului și am luat și eu o motocicletă, pe care am testat-o pe traseul de autocros de la TCS Motor Park Ciolpani, împreună cu prietenul Răzvan Radu, instructorul care organizează cursurile de perfecționare moto de la Academia Titi Aur.

Și pentru noi motocicleta a fost tot atât de surprinzătoare ca pentru toți cei care au testat-o și sunt convins că opiniile negative care se mai găsesc pe net aparțin doar celor care nu au testat motocicleta, poate nici nu au văzut-o.

Dacă ați ratat evenimentul Pan America Demo Experience 2021, aveți în continuare posibilitatea să vă convingeți de calitățile primului Adventure produs de Harley-Davidson, pentru că la magazinul dealerului din București se află în continuare o motocicletă de test.

Pan America Demo Experience 2021

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*