TIBERIU TROIA

Shayna Texter-Bauman pilot în echipa Indian Motorcycle Racing de flat track

După un sezon 2021 extraordinar în campionatul american de flat trak, echipa câștigătoare de cinci ori a competiției, Indian Motorcycle Racing a anunțat cooptarea în echipă a unei femei, Shayna Texter-Bauman, la clasa SuperTwins.

Shayna Texter-Bauman la Indian Motorcycle Racing

Fiind cel mai titrat pilot la clasa Singles, Shayna va fi cel de-al treilea membru al echipei Indian Motorcycle Wrecking Crew, alături de soțul ei, Briar Bauman, dublu campion SuperTwins și de campionul en-titre SuperTwins, Jared Mees.

Texter-Bauman va pilota o motocicletă Indian FTR750 și va avea ca șef al echipei de tehnicieni pe Dave Zanotti și pe Jake Johnson ca mecanic.

“Întreaga echipă Indian Motorcycle Racing și cu mine suntem entuziasmați și îi urăm bun venit în echipa Wrecking Crew doamnei Shayna, pilot remarcabil, cu o cu o dorință neobosită de a reuși,” a declarat Gary Gray, vicepreședinte racing, service și tehnologie. “Shayna nu are limite pe care să nu le poată face față și suntem onorați să o avem alături de echipa noastră și să reprezinte marca Indian.”

Shayna Texter-Bauman la Indian Motorcycle Racing

„Acest anunț marchează un moment cheie în călătoria mea ca pilot. Mă alătur echipei Wrecking Crew cu modestie și abia aștept să ies pe pistă pe incredibilul FTR750,” a spus Shayna Texter-Bauman.

Particip un acest campionat de ceva timp și mi-am dorit întotdeauna să închei cariera pe o motocicletă bicilindrică. Sunt recunoscătoare celor care m-au susținut pe parcurs, încă mai am dorința aceea fierbinte de a concura și am niște obiective înalte pe care mi-aș dori să le împlinesc înainte de a mă retrage din activitate. Cu siguranță aștept cu nerăbdare acest următor capitol de competiții la clasa SuperTwins.”

Shayna Texter-Bauman la Indian Motorcycle Racing

Shayna Texter-Bauman intră în AFT SuperTwins cu dorința de a deschide noi drumuri pentru femeile din motociclism. Pentru 2022, Texter-Bauman are șanse să devină prima femeie care a ajunge pe podiumul AFT Twins sau SuperTwins și să câștige un concurs AFT la clasa regină a curselor pe ovalul de pământ.

Indian Motorcycle Racing a cucerit ultimele cinci campionate de Flat Track, rezervate producătorilor americani. Pilotul echipei Wrecking Crew Jared Mees a încheiat sezonul 2021 cu al șaptelea său titlu de Mare Campion Național din carieră, în timp ce Bauman este de două ori Mare Campion Național. Împreună, Mees și Bauman dețin ultimele cinci campionate AFT SuperTwins.

Pentru sezonul 2022, Michelle Disalvo va continua să se ocupe de sarcinile de mecanic pentru Briar Bauman, în timp ce echipa de tehnicieni a lui Mees va continua să fie coordonată de șeful echipei Kenny Tolbert și de mecanicii Bubba Bently și Jimmy Wood.

Indian câștigă American Flat Track

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*