TIBERIU TROIA

Încă mai puteți câștiga (teoretic) acest Indian Challenger personalizat de Carey Hart

Motocicleta lucrată de Carey Hart, evaluată la 65.000 $, va fi oferită ca premiu în cadrul unei campanii de strângere de fonduri pentru sprijinirea veteranilor americani.

Carey Hart Indian Challenger

Carey Hart, o adevărată legendă a motocrosului american, a concursurilor de freestyle și om de afaceri de succes, este puternic implicat în construcția motocicletelor personalizate și în acțiunile caritabile.

Recent a găsit rețeta perfectă pentru a îmbina cele două preocupări, modificând o motocicletă Indian Challenger, pe care a prezentat-o în cadrul evenimentului The One Show, organizat în Portland, aflat la cea de-a 12-a ediție.

Motocicleta va fi premiul oferit în cadrul campaniei de strângere de fonduri pregătită de organizația nonprofit Good Ride, pe care campionul a înființat-o. Scopul acestei organizații este să încurajeze oamenii să participe la cunoscutele adunări americane, dintre care cea mai cunoscută este cea de la Sturgis, pentru a sprijini veteranii.

Carey Hart Indian Challenger

Implicat de mulți ani în astfel de acțiuni caritabile, Carey Hart a fost influențat de moartea fratelui său în timpul unei competiții de motocros, moment în care, împreună cu familia, a pus bazele fundației XTRM Hart Foundation, care militează pentru securitatea piloților de motociclism și strânge fonduri pentru a contribui la întărirea măsurilor de securitate în timpul curselor moto.

Pentru realizarea acestui proiect unic, Hart a accesorizat o motocicletă de serie Indian Challenger cu repere de calitate: roți din fibră de carbon produse de Brock’s Performance, etriere de frână Brembo monobloc, eșapament din titan realizat de Fab28, furcă GP Suspension, ghidon Torch Industries, manete Beringer și oglinzi Rizoma.

Pe lângă aceste piese a păstrat principalele componente ale motocicletei, pe care le-a vopsit în albastru și argintiu, cu dungi portocalii trasate manual.

Carey Hart Indian Challenger

Pentru a avea șanse de câștig, cei interesați trebuie să se înscrie pe pagina dedicată acestei acțiuni caritabile – https://www.omaze.com/products/indian-challenger-2021 și să doneze o sumă minimă, dar donația nu este obligatorie, se pot face înscrieri fără donație, chiar dacă nu este cea mai elegantă soluție.

Înscrierile se pot face până pe 16 decembrie, câștigătorul urmând a fi anunțat în primele zile din ianuarie 2022.

Nu pot să vă urez decât succes, ar fi o chestie ca motocicleta construită de Carey Hart să ajungă în România…

Carey Hart Indian Challenger

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*