TIBERIU TROIA

Accesoriile produse de Hepco-Becker pentru Indian Chief

Chief, unul dintre ultimele modele lansate de Indian Motorcycle, beneficiază acum de o gamă largă de accesorii produse de compania germană.

Accesorii Hepco-Becker pentru Indian Chief

Indian Chief a apărut în 2021 și producătorul american a prezentat publicului o adevărată familie.

Ca de fiecare dată, motocicletele au fost însoțite de o colecție de accesorii originale, care acoperă necesitățile piloților.

Asta nu a descurajat producătorii de accesorii specializați, care au lansat, la rândul lor, numeroase repere.

Unul dintre principalii furnizori de accesorii este Hepco-Becker, firma germană cu mare experiență în producția de sisteme de bagaje și elemente de protectie, una dintre companiile care continuă să producă în Germania, oferind publicului calitate germană.

Accesorii Hepco-Becker pentru Indian Chief

Este adevarat că asta atrage după sine și prețuri germane, dar, cei care au folosit accesorii produse în China, probabil că vor înțelege care este diferența de calitate.

Reperele cele mai spectaculoase produse de Hepco-Becker pentru Indian Chief sunt sistemele de bagaje.

Pentru instalarea acestora, există kitul de instalare rapidă sistem C-Bow, prin intermediul căruia pot fi utilizate toate modelele de genți din piele sau plastic laterale produse de Hepco-Becker pentru acest sistem.

Ca o completare a genților laterale, există posibilitatea instalării pe aripa din spate a unor genți, folosind un portbagaj cu sau fără suport.

Accesorii Hepco-Becker pentru Indian Chief

Pe lângă sistemele de bagaje, un accesoriu util pentru orice pilot, indiferent de nivelul de experiență, este bara de protecție a motorului.

În fine, pentru mai multă siguranță în utilizarea motocicletei pe timp de noapte, Hepco-Becker a produs un set de proiectoare vopsite în negru.

Un ultim argument în favoarea acestor produse poate fi prețul din România, același preț cu care piesele sunt comercializate în Germania, având inclus în preț și transportul până în România.

Pentru mai multe detalii legate de fiecare piesă în parte se poate accesa pagina producătorului, iar accesoriile produse de Hepco-Becker pentru Indian Chief pot fi comandate în rețeaua de magazine din București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova și Oradea.

Accesorii Hepco-Becker pentru Indian Chief

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*