TIBERIU TROIA

Scout Rogue, ultimul model lansat de Indian Motorcycle

Descris de producător ca fiind “puternic, fiabil, confortabil și agil”, Scout Rogue este singurul model al familiei Scout care oferă un stil agresiv și performanță.

Indian Scout Rogue

Combinând designul tradițional cu stilul contemporan, Scout Rogue parcă cere atenție. O gamă de caracteristici noi îi conferă modelului Scout Rogue un caracter aparte, având o carenă mică, ghidon ape-hanger, șa sport, aripi și capace de supape negre și o roată față de 19 inchi.

Motorul cunoscut oferă un răspuns energic și un cuplu remarcabil la accelerațiile rapide.

Scout Rogue livrează 94 CP (70 kW) datorită motorului de 1133 cmc, cu doi cilindri gemeni paraleli și motocicleta este disponbilă în trei variante coloristice.

Indian Scout Rogue

Introducerea noului Scout Rogue adaugă un model Scout pentru piloții care doresc să iasă în evidență din mulțime. Scout Rogue inspiră încredere pilotului cu o înălțime redusă a șeii și un ampatament ușor de gestionat, în timp ce un centru de greutate scăzut oferă manevrabilitate superioară, indiferent de experiența și nivelul de pregătire al piloților.

Piloții care doresc să își personalizeze motocicleta o pot face datorită numeroaselor accesorii Indian Motorcycle care îmbunătățesc performanța, stilul și confortul motocicletei.

Indian Scout Rogue

Ținuta de drum a motocicletei poate fi îmbunătățită prin înlocuirea amortizoarelor spate stoc cu unele cu cursă mai lungă, modelul cu compensator, cu setări pentru compresie și revenire.

Pentru un stil personalizat suplimentar și informații suplimentare despre performanță, pilotii pot adăuga un tahometru auxiliar. Montat lângă instrumentele standard, turometrul auxiliar cu indicator luminos de schimbare a vitezei indică turația motorului și punctele recomandate de schimbare a vitezei.

În plus, carena și șaua solo sport instalate pe Scout Rogue sunt acum disponibile ca accesorii opționale pentru toate modelele Scout din anii 2015-2022 și Scout Bobber 2018-2022.

Indian Scout Rogue

Scout Rogue a fost lansat cu câteva zile în urmă și nu am avut cum să-l testez, dar, pentru cei interesați, postez mai jos prezentările video ale modelelor Scout Sixty și Scout Bobber realizate până acum.

https://www.tiberiutroia.ro/2018/05/indian-scout-sixty-test-si-prezentare/

http://www.tiberiutroia.ro/2020/08/prezentare-indian-scout-bobber/

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*