TIBERIU TROIA

FTR Championship Edition, cel mai nou model Indian

Indian Motorcycle sărbătorește cei cinci ani consecutivi de victorii în cursele de flat track cu modelul FTR Championship Edition, produs în serie limitată.

Indian FTR Championship Edition

Cu doar 400 unități disponibile la nivel global și doar 150 care vor veni în Europa, FTR-ul în ediție limitată permite fanilor curselor din întreaga lume să se alăture echipei oficiale Indian Wrecking Crew pentru a sărbători cele cinci campionate americane consecutive de flat track câștigate.

Inspirată de motocicleta de competiție învingătoare, modelul FTR750, FTR Championship Edition prezintă o schemă coloristică asemănătoare și o plachetă comemorativă Indian Motorcycle Racing pe care sunt menționate sezoanele în care echipa a dominat campionatul.

Indian FTR Championship Edition

Dar mai mult decât o piesă de spectacol, ediția limitată FTR include componente premium, un eșapament Akrapovič din titan, furcă față complet reglabilă, amortizor spate cu compensator și frână Brembo, în timp ce piesele din fibră de carbon, capacul șeii pasagerului, aripa față, capacul airboxului și masca farului, completează designul premium al motocicletei.

Pe lângă aceste dotări, motocicleta are o serie de caracteristici premium și sisteme de siguranță și control, inclusiv trei moduri de pilotaj, control al plecărilor pe o roată cu sistem de atenuare a ridicării roții spate, control al stabilității, control al tracțiunii și ABS activ pe viraje.

Indian FTR Championship Edition

FTR Championship Edition este echipat cu un motor cu doi cilindri gemeni în V de 1203 cmc, răcit cu lichid, care produce o putere maximă de 92 kW (123 CP) și un cuplu de 120 Nm.

Pe motocicletă este instalată o combinație de roți inspirată de curse, pe față o roată de 19 inch și roată spate de 18 inch, cu un model de anvelope Dunlop inspirat si el de modelul utilizat în cursele de flat track.

Indian FTR Championship Edition

Frânele Brembo cu două discuri frontale montate radial oferă putere de oprire și un control excepțional, în timp ce ghidonul din aluminiu ProTaper completează aspectul sportiv al motocicletei.

Indian Motorcycle Racing, echipa câștigătoare a ultimelor cinci campionate ale producătorilor, a revenit în cursele profesioniste de flat track în 2017. De la debutul modelului FTR750, în fiecare an clasa regină a campionatului american a fost câștigată de un pilot al echipei oficiale Indian Motorcycle Racing.

Indian FTR Championship Edition

Echipa Indian Wrecking Crew 2022, formată din Jared Mees, campionul clasei SuperTwins 2021, Briar Bauman, de două ori campion și cel mai nou membru al echipei, Shayna Texter-Bauman, va lupta pentru a-și apăra titlul în acest sezon.

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Indian FTR Championship Edition

Indian câștigă American Flat Track

Împreună cu Jared Mees la lansarea modelului Indian FTR 1200

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*