TIBERIU TROIA

Indian Riders Fest 2022 va avea loc în iunie

Indian Riders Fest, cea mai mare adunare din Europa a proprietarilor de motociclete Indian, va avea loc în sudul Boemiei, Republica Cehă, la Budweis (České Budějovice), cu piloți din peste treizeci de țări aducând peste o mie de motociclete Indian de pe tot continentul și nu numai.

Indian Riders Fest 2022

În perioada 10-12 iunie, cea de-a doua ediție a Indian Riders Fest va fi organizată într-un perimetru din vastul centru expozițional aflat în inima orașului, unde toți participantii vor avea acces cu motocicletele lor.

Producători de echipamente, producători de accesorii, preparatori de motoare, colecții istorice și modele personalizate de motociclete Indian, baruri, camioane cu alimente, restaurante, plus magazinele oficiale Indian Riders Fest și Indian Motorcycle vor forma o alee foarte largă care duce la scena centrală.

O zonă mare Indian Motorcycle îi va întâmpina pe toți participanții cu douăzeci dintre cele mai recente modele disponibile pentru test, inclusiv noul Scout Rogue și Indian Pursuit. În plus, vor fi prezenți reprezentanții unui dealer oficial Indian Motorcycle, pentru a oferi asistență tehnică, piese și consumabile.

Indian Riders Fest 2022

Programul va oferi participanților următoarele evenimente:

  • 10 concerte
  • 4 demonstrații de cascadorie
  • 4 spectacole Pro Rodeo
  • 400 motociclete Indian pentru test
  • Tombolă XXL cu marele premiu Indian Chieftain personalizat și multe alte premii

Punctul culminant al evenimentului va fi, fără îndoială, marea paradă de sâmbătă la prânz, cu mai mult de o mie de motocicliști care vor parcurge călare un traseu de 24 km. Turul se va încheia în piața centrală istorică din inima orașului České Budějovice.

Toate ingredientele sunt acolo pentru ca cea de-a doua ediție a evenimentului Indian Riders Fest să fie un adevărat succes.

Mai multe detalii despre Indian Riders Fest 2022 puteți găsi pe pagina indianridersfest.eu.

Indian Riders Fest 2022

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*