TIBERIU TROIA

CocMotors din Cluj-Napoca este noul dealer Ducati în România

După mai mulți ani de colaborare cu importatorul Ducati România, compania CocMotors a primit recunoașterea oficială ca dealer Ducati.

CocMotors dealer Ducati

Una dintre cele mai active firme implicate în comerțul cu motociclete și accesorii, CocMotors din Cluj-Napoca, este dealer oficial al unora dintre principalii producători de motociclete.

Un magazin de prezentare cochet, o echipă de oameni săritori și, poate cel mai important lucru, o unitate service mare și bine echipată, sunt atuurile firmei din Cluj.

În ultimii ani am vizitat magazinul de mai multe ori și am participat la evenimente organizate în parteneriat cu importatorii, ședințe de test cu motociclete Yamaha, Kawasaki, Piaggio, Moto Guzzi, Aprilia, Vespa și Ducati.

CocMotors dealer Ducati

Parteneriatul firmei cu importatorul Ducati a început cu niște ani în urmă, au fost organizate evenimente, s-au vândut motociclete și, după niște eforturi financiare semnificative, magazinul CocMotors a fost acceptat oficial ca dealer Ducati, evenimentul fiind comunicat în conferința dealerilor din rețeaua internațională.

În acest fel, munca asiduă depusă în ultimii ani de echipa CocMotors a dus la recunoașterea oficială și la acceptarea magazinului din Cluj-Napoca în rețeaua oficială a producătorului din Bologna.

CocMotors dealer Ducati

Am postat mai jos articolele scrise cu ocazia evenimentelor organizate de companie în anii trecuți.

CocMotors și Ducati organizează o sesiune de test la Cluj-Napoca

COC Motors organizează test drive la Cluj, unde Ducati și Kawasaki și-au dat întâlnire

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*