TIBERIU TROIA

Indian Motorcycle a prezentat noile modele Pursuit Elite și Chieftain Elite

Indian Motorcycle a prezentat noul Indian Pursuit Elite produs în ediție limitată și a anunțat revenirea modelului ultra-premium Chieftain Elite, ambele dispunând de componente premium și motor V-Twin.

Indian Pursuit Elite și Chieftain Elite

Indian Pursuit Elite

Cu doar 150 de unități disponibile în întreaga lume, 2023 marchează debutul modelului Indian Pursuit Elite. Cunoscută ca una dintre cele mai rafinate motociclete americane create pentru  drumuri lungi, Indian Pursuit Elite oferă un confort și performanțe de neegalat. Conceput pentru  cei care apreciază călătoria la fel de mult ca și destinația, Indian Pursuit Elite este plin de facilități premium și tehnologie avansată pentru a obține o călătorie mai confortabilă.

Inima motocicletei Indian Pursuit Elite este motorul PowerPlus de 1768 cmc, răcit cu lichid, având cea mai mare putere din categoria ei, de 90 kW și 178 Nm de cuplu și oferind  performanțe spectaculoase.

Indian Pursuit Elite și Chieftain Elite

Indian Pursuit Elite oferă folositorilor bucuria unor plimbări lungi în confort și stil. Suspensia  spate Fox reglabilă gestionată electronic permite pilotului să ajusteze preîncărcarea pentru confort și manevrabilitate optime în diferite condiții.

În plus, motocicleta oferă tehnologia Smart Lean folosind o unitate de măsurare inerțială Bosch pentru a regla controlul tracțiunii, ABS și cuplul pentru mai mult control și manevrabilitate. Comenzile de pe ghidon cu butoane iluminate îmbunătățesc capacitatea pilotului de gestiona motocicleta pe timp de noapte, în timp ce farul cu LED adaptiv Pathfinder, combinat cu luminile Pathfinder S cu LED și luminile instalate pe gențile laterale oferă o vizibilitate îmbunătățită și un stil atrăgător în condiții de întuneric.

Indian Pursuit Elite și Chieftain Elite

Bucurându-se o experiență specială, atât pilotul cât și pasagerul beneficiază de o șa încălzită, cu comenzi reglabile și sistem de infotainment.

În plus, fiecare Indian Pursuit Elite este echipat cu un ecran tactil de șapte inch și oferă Apple CarPlay, sistem de navigație, conectivitate Bluetooth și multe altele. Piloții pot reduce zgomotul ambiental și al motorului cu Powerband Audio, care funcționează perfect cu sistemul RIDE COMMAND.

Amplificatoarele încorporate, un egalizator cu 9 benzi și 16 difuzoare oferă un sunet clar, la orice viteză. Motocicleta fiind echipată cu spațiu de depozitare cu blocare de la distanță, piloții pot păstra toate lucrurile protejate în interiorul genților laterale și al cutiei din spate, toate fiind  rezistente la intemperii. 

Indian Pursuit Elite și Chieftain Elite

Chieftain Elite

Conceput pentru cei care vor tot ce este mai bun și doresc să iasă în evidență din mulțime, Chieftain Elite 2023 prezintă un stil mai agresiv, cu detalii personalizate direct din fabrică. Cu doar 175 de unități disponibile la nivel global, Chieftain Elite este o motocicletă produsă în serie limitată și exclusivistă.

Noua schemă coloristică atrăgătoare a noului Chieftain Elite, cu Super Graphite Smoke, este completată de finisaje premium Shadow Bronze cromate.

Oferind un aspect personalizat, aripa deschisă lasă vizibilă o nouă roată din față cu 10 spițe.

Indian Pursuit Elite și Chieftain Elite

Un parbriz reglabil, fumuriu, se ridică sau coboară până la poziția preferată a pilotului prin apăsarea unui buton montat pe ghidon pentru confort maxim.

Echipat cu cel mai puternic motor răcit cu aer, Thunderstroke 116, Chieftain Elite oferă un cuplu de 171 Nm. Dezactivarea cilindrului din spate îmbunătățește confortul pilotului atunci când circulă printr-un trafic mai lent, în timp ce trei moduri de pilotaj selectabile, Tour, Standard și Sport,  permit pilotului să ajusteze răspunsul accelerației pentru a se potrivi stilului lui de condus.

La fel ca Indian Pursuit Elite, Chieftain Elite are ecranul tactil de șapte inch alimentat de RIDE COMMAND cu Apple CarPlay, GPS cu navigație și multe altele. Ca echipament standard, Chieftain Elite 2023 dispune de comenzi pe ghidon cu butoane iluminate, un sistem audio PowerBand integrat și include ABS, pornire fără cheie, monitorizare a presiunii în anvelope, precum și genți laterale rezistente la intemperii și cu blocare de la distanță, cu o capacitate de peste 68 de litri.

Indian Pursuit Elite și Chieftain Elite

Fiecare zi din viață este câte o poveste, iar poveștile mele sunt, de ce mai multe ori, cu și despre motociclete. Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*