TIBERIU TROIA

Harley on Tour 2016 – A venit camionul cu jucării pentru băieţii mari

Pentru a şaptea oară, 23 de motociclete Harley-Davidson sunt puse la dispoziţia pasionaţilor din România – Harley on Tour 2016.

Dacă se repetă de şapte ani, nu mai este o întâmplare, vizita camionului care aduce jucării pentru băieţii mari a devenit o adevărată tradiţie şi este aşteptată de fanii Harley-Davidson, dar şi de pasionaţii de motociclete care vor să-şi sporească experienţa personală, testând diferite modele noi.

Nu am putut rata ocazia şi am mai luat o gură de motociclism, am revăzut prieteni noi şi vechi, dar am şi testat o motocicletă pe care altfel nu aş fi avut cum s-o călăresc – Road Glide Special.

Harley on tour 2016

Ca de obicei, echipa Harley-Davidson Bucureşti a fost prezentă în formaţie completă şi implicată total în organizarea fără reproş a evenimentului. De la an la an, totul se desfăşoara din ce în ce mai bine, beneficiind de aportul preţios al veteranilor organizaţiei locale HOG, care sunt prezenţi ca organizatori-voluntari.

Nici o altă firmă, nici un alt importator, sau dealer de motociclete (cel puţin în România), nu a reuşit să organizeze un eveniment de o asemenea amploare, una dintre explicaţii fiind unitatea membrilor organizaţiei locale a proprietarilor de motociclete – HOG (Harley Owners Group) a Chapterului Bucureşti.

Harley on tour 2016

O altă explicaţie este reţeta pe care Harley-Davidson Europe a ales s-o folosească pentru promovarea motocicletelor, externalizând această activitate.

Camionul cu cele 23 de motociclete aparţine unei firme private, care cumpără motocicletele, le înmatriculează şi asigură, după care le pune la dispoziţia dealerilor interesaţi din întreaga Europă.

Harley-Davidson Europe oferă nişte condiţii financiare speciale acestei firme cu care colaborează în mai multe evenimente, firma fiind specializată în transportul motocicletelor, iar dealerii suportă costuri logistice legate de eveniment.

Harley on tour 2016

La sfârşitul anului, motocicletele sunt vândute şi înlocuite cu noile modele ale anului următor.

În acest fel, totul se repetă an de an, motocicletele sunt înlocuite tot timpul cu modele noi, dealerii beneficiază de aproape toate modelele produse în acel an, clienţii pot testa motoare scumpe, pe care nici un dealer nu şi le poate permite în prăvălie şi toată lumea e mulţumită.

Joaca cu motorete scumpe s-a terminat pentru fanii din România, aşteptăm cu interes modelele anului viitor, deci rămas bun Harley on Tour 2016, te aşteptăm Harley on Tour 2017 !

.

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*