TIBERIU TROIA

Prezentare căşti Shark – Nano şi Raw

Nano şi Raw sunt două căşti Shark asemănătoare, având aceeaşi carcasă, dar folosinţe complet diferite.

Cele două modele au carcasa identică, realizată din materiale termoplastice injectate, disponibilă în două dimensiuni, având stratul interior de protecţie capitonat cu fibră de bambus, antialergică, antimicrobiană, antitranspiraţie, demontabilă şi lavabilă.

În partea superioară există o priză de aer reglabilă, care comunică cu tubulatura existentă în stratul interior de protecţie.

Nano este o cască recomandată folosinţei zilnice, utilă pentru scuterişti, pentru folosinţa în oraş, având două vizoare, din care unul interior pentru soare.

Raw nu are vizor, ci nişte ochelari ataşaţi căştii şi o mască pentru faţă, uşor demontabilă, oferită în numeroase variante coloristice.

Modelul Raw nu este o cască utilitară, ci o cască de atitudine, recomandată utilizatorilor de motociclete naked agresive, sau café-racer.

Raw

Căştile Shark Nano şi Raw se produc în dimensiuni de la XS la XL, sunt disponibile în mai multe variante de culoare, preţurile fiind 950 RON pentru modelul Nano, 1150 RON pentru modelul Raw şi pot fi cumpărate de la magazinul firmei Motor Team din Bucureşti, importatorul produselor Shark în România.

Raw

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*