TIBERIU TROIA

Pantalonii Andes produşi de Alpinestar

Pantalonii Andes sunt realizaţi de Alpinestar folosind aceleaşi materiale şi tehnologie utilizate la geaca Andes.

Pantalonii Andes sunt recomandaţi pentru folosinţa de-a lungul a trei sezoane, toamna, iarna şi primăvara, cu menţiunea că poate fi utilizati şi în zilele de vară, nu foarte călduroase.

Materialele sunt cele folosite şi la geaca pereche, poliester 600D şi 1000D, dar utilizate în altă proporţie, materialul mai dens, poliesterul 1000D fiind cel predominant.

La genunchi, zonă de posibil impact, este aplicată pe exterior o porţiune de poliuretan cu un model tridimensional, având o rezistenţă la fricţiune mai mare decât poliesterul.

Între picioare este folosită o porţiune de aramidă pantalonii Andes elastică, pentru confortul pilotului în poziţiile specifice de pe motocicletă. Acest material elastic este mai uşor decât poliesterul şi permite corpului să respire.

La interior se află un strat intermediar, o membrană din Drystar, material patentat de Alpinestar, care nu este aplicată pe stratul exterior, sau laminată, ca membrana Gore-Tex, ci este liberă, pe toată lungimea pantalonului. Membrana este 100% impermeabilă, dar nu poate fi înlăturată.

Pentru a permite folosirea pantalonului şi pe timpul verii, există un sistem de ventilaţie, cu două fante de evacuare la spate, închise cu fermoar, dar aerul circulă prin interiorul căptuşelii, nu aeriseşte corpul, ci căptuşeala.

Pantalonii Andes sunt echipaţi cu protecţii omologate la genunchi, iar la sold sunt instalate nişte porţiuni de material de protecţie, dar nu sunt protecţii omologate, care pot fi instalate opţional. De asemenea, există bretele, care pot fi scoase, iar la talie există curele de ajustare a volumului, pentru o potrivire cât mai bună.

La interior există o mesadă matlasată pentru iarnă, ataşată printr-un fermoar şi tot printr-un fermoar existent se poate face conexiunea cu geaca Alpinestar Andes.

Pantalonii Andes Alpinestar sunt disponibili în trei variante de culoare, se produc în dimensiuni de la S la 4XL, preţul lor este 209 EURO şi pot fi cumpărati din magazinul firmei Motodynamics SRL din Bucureşti, importatorul oficial Yamaha în România, devenită distribuitor al produselor Alpinestar.

Pantalonii Andes

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*