TIBERIU TROIA

Prezentare cască Schuberth C3 Pro Women – pentru doamne şi domnişoare

Casca Schuberth C3 Pro Women este una dintre cele mai silenţioase căşti modulare existente, fiind studiată în tunelul aerodinamic.

Modelul C3 Pro Women este produs special pentru doamne, nu datorită dimensiunilor, sau culorilor în care este realizată, ci datorită faptului că este optimizată pentru dimensiuni mai mici ale capului şi ţine cont de particulărităţile formelor feţei feminine.

Carcasa căştii este produsă din fibră de sticlă, turnată în conditii de temperaturi şi presiuni înalte.

Ca la orice model produs de Schuberth, C3 Pro Womenstratul interior de protecţie format din polistiren expandat este alcătuit din mai multe componente, pentru a prelua şi disipa mai bine forţele apărute în cazul unui eventual impact.

Pentru căptuşeala interioară sunt folosite materiale textile deosebite, Coolmax® şi Thermocool®, pentru a creea un confort sporit, materialele fiind tratate printr-o tehnologie care facilitează îndepărtarea umezelii.

Căptuşeala interioară este antimicrobiană, demontabilă, lavabilă şi este pregătită pentru instalarea sistemului de comunicaţie SRC System™ Pro, casca fiind echipată cu antena necesară.

În afară de vizorul principal, din policarbonat clasă optică 1, rezistent la zgâriere, realizat prin injecţie, casca este dotată cu vizor interior de soare acţionat de un cursor aflat pe lateralul căştii, foarte uşor de controlat cu un deget.

Forma căştii este studiată în tunelul aerodinamic, având un deflector al cărui rol este stabilizarea căştii la viteze mari.

C3 Pro Women

Casca C3 Pro Women se produce în dimensiuni de la XXS la L, în mai multe variante coloristice, preţul este de la 2700 la 3100 ron, în funcţie de model, sau culoare şi poate fi achiziţionată de la magazinul firmei United Motors, importatorul căştilor Schuberth în România.

.

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*