TIBERIU TROIA

Hepco & Becker, producătorul de top al sistemelor de bagaje moto, prezent la Intermot

Standul producătorului Hepco & Becker a fost unul dintre cele mai reprezentative din ultima perioadă.

Hepco & Becker

Sunt un vizitator convins al expoziţiilor moto, cel puţin în ultimii 20 de ani şi, de fiecare dată, găsesc ceva nou şi interesant.

În această perioadă am urmărit mai multe firme de suflet, ale căror produse le apreciez şi consider că sunt cele mai bune din domeniu.

Una dintre ele este Hepco & Becker, producătorul de sisteme de protecţie şi bagaje pentru toate felurile de motociclete, una dintre companiile care se încăpăţânează să producă piese metalice în Germania, în timp ce toţi ceilalţi produc în China.

Hepco & Becker

Fac asta pentru că piesele produse în Germania au o altă calitate, faţă de cele produse în China, chiar dacă toţi producătorii au departamente de control al calităţii bine puse la punct.

Afirm asta cu tărie şi sunt convins de adevărul celor spuse mai sus, de când am stat de vorbă cu unul dintre managerii firmei Yamaha, cu mulţi ani în urmă, care mi-a spus că ei sunt conştienţi că produsele firmei lor ieşite din fabricile din afara graniţelor Japoniei au o altă calitate faţă de cele construite în fabricile japoneze, dar nu au ce face.

Hepco & Becker nu este în această situaţie, iar faptul că accesoriile produse în Germania sunt mult mai scumpe decât cele din China este o realitate cunoscută, dar acceptată de compania germană, din dorinţa de a păstra calitatea cu care şi-a învăţat clienţii.

Hepco & Becker

De-a lungul anilor, în cei 14 ani de când colaborez cu Hepco & Becker, am văzut tot felul de situaţii şi au existat şi clienţi nemulţumiţi, dar cred că asta se întâmplă peste tot în lume, indiferent despre ce fel de produse este vorba, nu poate exista satisfacţie de 100%.

În general, situaţiile ieşite din comun s-au datorat întreţinerii proaste şi lipsei de atenţie acordată de folositori, pentru că şi bagajele pentru motocicletă trebuie întreţinute, ca orice produs de folosinţă îndelungată.

Au existat şi probleme de garanţie, dar exact acestea sunt situaţiile în care o firmă dovedeşte că este serioasă, atunci când rezolvă problemele datorate producătorului.

Hepco & Becker

La Köln, standul Hepco & Becker a prezentat cele mai importante produse din gama largă a firmei, găzduind într-un spaţiu aerisit diferite tipuri de motociclete, pe care au fost instalate genţi şi bare de protecţie, fără să stivuiască movile de repere.

.

Au fost prezentate motociclete la modă ale momentului, noul Africa Twin, motoare sport touring şi clasice, pe care puteau fi văzute diferite modele de genţi tari, din plastic, aluminiu, sau genţile textile produse de firmă, precum şi diferite alte piese din gama Hepco & Becker.

Hepco & Becker

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Dacă vreţi să vedeţi cum au prezentat produsele la Intermot alte firme din domeniu, mai jos puteţi găsi articole postate până acum.

Standul firmei John Doe la Intermot

Prezentarea noilor modele Suzuki la Intermot – spectacol de gală cu mari vedete

Ce a adus nou Yamaha la Intermot, expoziţia din Köln

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*