TIBERIU TROIA

Standul LS2 de la EICMA 2016 și noutățile pentru sezonul următor

Standul LS2 de la expoziția internațională EICMA a arătat ca standurile celor mai mari producători din domeniu. Poate și mai mult.

Standul LS2

Dimensiuni impresionante ale standului, multe modele oferite spre testare, modele noi prezentate în premieră la EICMA, design din ce în ce mai spectaculos, materiale de cea mai bună calitate, prețuri accesibile, foarte multe argumente pentru alegerea unei căști LS2.

Chiar dacă în stand erau foarte multe căști expuse, a fost destul de ușor să disting modelele noi. O mare parte din gama de căști LS2 o prezentasem de-a lungul sezonului și unele le testasem, astfel încât am recunoscut ușor noile căști.

Noutățile erau puse în evidență, un model de cască deschisă (denumită și ¾, sau Open Face), o integrală mai ieftină și două modele de vârf, 100% din fibră de carbon.

standul LS2

Casca LS2 Verso OF570, model 2017

Casca deschisă, Verso OF570, realizată din materialul brevetat de LS2, Kynetic Polymer Alloy, un cocktail de materiale foarte rezistent, având o greutate de 1250 grame, are două vizoare și un sistem de ventilație elaborat.

Casca integrală de buget se numește Breaker FF390, se produce în trei dimensiuni diferite ale carcasei, din același material compozit, cu o greutate totală de 1390 grame, având, ca majoritatea căștilor produse de LS2, două vizoare, un sistem de ventilație eficace și toate dotările unei căști bune.

Standul LS2

Casca LS2 Vector C FF397, model 2017

Cele două modele din fibră de carbon sunt Vector C FF397 și Arrow C Evo FF323, ambele finisate la cele mai înalte standarde, având tot ceea ce obișnuiește LS2 să pună pe modelele de top, oferite în diferite variante de culoare, dar și o variantă având fibra de carbon aparentă pe întreaga suprafață, cu câte două vizoare, pinlock, spoilere și sisteme de ventilație sofisticate.

Standul LS2

Casca LS2 Arrow C Evo FF323, model 2017

Bineînțeles că prețurile nu erau afișate, așa cum se obișnuiește la astfel de expoziții, dar sunt sigur că vor fi făcute publice în cel mai scurt timp.

Toate modelele de căști lansate și prezentate în standul LS2 de la EICMA vor putea fi comandate și achiziționate din magazinul firmei ASP Group din București, importatorul căștilor LS2 în România.

Standul LS2

Dacă vreți să aflați mai multe amănunte despre căștile produse de LS2, puteți găsi mai jos prezentări ale unor modele aflate în magazinul din București, articole postate până acum.

Prezentare cască LS2 FF396 CR1 TRIX – 100% carbon

LS2 MX456 – casca lui Cyril Desprès şi Ivan Cervantes

Prezentare cască modulară LS2 Metro FF324

Prezentare cască deschisă (Open Face) LS2 Cabrio OF597

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*