TIBERIU TROIA

Prezentare geacă Sand 3 produsă de Rev’It

Apărută la cinci ani de la lansarea generației anterioare, Sand 3 a diversificat materialele folosite și a optimizat sistemul de ventilare.

Geaca Sand 3 este alcatuită din stratul principal și două mesade interioare, una impermeabilă și cea de-a doua termică, componente care permit folosirea acestui model de-a lungul a trei, poate chiar patru anotimpuri.

Materialele folosite pentru stratul exterior (geaca propriu-zisă) sunt Lorica, Powershell 500D, Polyester 600D și Polyester Ripstop, material foarte eficace datorită structurii sale, care permite îndepărtarea rapidă a apei.

Sand 3 jacket

Cele două mesade interioare sunt atașate cu fermoar și capse, oferind posibilitatea folosirii independente, în orice configurație.

Sistemul de ventilație este foarte elborat, existând două fante de intrare a aerului pe piept și câte una pe mâneci, acționate cu fermoar dublu sens. Fantele de evacuare a aerului sunt amplasate pe spate, toate fiind asigurate cu o bandă de rigidizare, pentru a evita eventuala sfâșiere a materialului, în cazul unei căzături.

Fiind un model Adventure, geaca Sand 3 are buzunarele 

cayenne pro

Protectii Seeflex la coate si umeri

tipice pentru acest tip de folosință, la talie, la spate și interioare, clapele de închidere ale buzunarelor exterioare fiind dublate de niște prelungiri ale materialului, pentru a împiedica pătrunderea apei.

Geaca este dotată cu protecţii, la umeri şi coate fiind folosite elementele Seeflex, produse de Rev’It, dintr-un material bine ventilat, foarte flexibil, care nu îşi schimbă caracteristicile la temperaturi extreme, iar la spate este pregătită pentru protecţia dorsală tip Seesoft, produsă dintr-o spumă poliuretanică, realizată în straturi, elastică şi aerisită.

Sand 3

.

Pe suprafaţa gecii Sand 3, pe piept, la spate și pe umeri sunt prevăzute bride pentru ataşarea diverselor accesorii oferite de Rev’It, vesta de vizibilitate şi protecţiile cervicale Leatt și Moveo, iar la interior există un mic fermoar pentru ataşarea vestei de răcire Challenger produsă de Rev’It pentru zilele foarte călduroase, prezentată în alt material.

Geaca Sand 3 este disponibilă în patru variante de culoare, se produce în dimensiuni de la S la 3XL, preţul ei este 1978 lei, şi poate fi cumpărată de la magazinul firmei Motor Team din Bucureşti, importatorul produselor Rev’It în România.

Sand 3

Dacă v-a plăcut prezentarea modelului Sand 3 produsă de Rev’It și vă interesează alte modele de echipament, puteți găsi mai jos prezentări de produse asemănătoare, articole postate până acum.

Prezentare geacă Dominator GTX Gore-Tex produsă de Rev’It

Prezentare geacă touring Spidi 4Season H2Out

Dacă nu ați văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEȘTI CU MOTOARE și pe pagina de Facebook, sau dacă vreți să urmăriți testele și cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonați la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*