TIBERIU TROIA

De Mărțișor suntem 60000 de prieteni pe pagina Facebook POVEȘTI CU MOTOARE

Când am început să scriu primele povești cu motoare, toată lumea îmi spunea că nu se pot aduna 60000 de prieteni pe o pagină românească.

Kawasaki Z900RS

Singura posibilitate ar fi fost să cumpăr like-uri, să fac tot felul de artificii și am început să primesc tot felul de oferte care îmi garantau peste noapte mii de aprecieri pe Facebook și mii de urmăritori pe canalul Youtube.

Am preferat să nu apelez la astfel de mijloace, fiind convins că am ce povesti și că mulți vor fi interesați de testele pe care le voi face sau de amintirile momentelor trecute.

Pagina a crescut încet, dar sigur și cifrele o dovedesc.

Din cei 60000 de oameni care au apreciat postările mele, doar 6 nu urmăresc conținutul, ceea ce dovedește că această creștere e sănătoasă și articolele sunt citite.

Acesta este mărțișorul vostru pentru mine, iar eu promit să vi-l returnez înzecit.

Nu vă amintesc evenimentele prezentate în ultima perioadă sau motoarele testate recent, ci vreau să vă spun ce voi posta de acum înainte.

60000 de prieteni

Modele noi, din care multe nu au fost testate până acum în România, vor fi prezentate live, în materiale filmate sau articole scrise: Aprilia RS125, RSV4 și Tuono V4, Ducati Panigale V4S, Multistrada 1260 și Multistrada 950 cu spițe, Scrambler 1100, Harley-Davidson Fat Bob și Fat Boy 2018, Kawasaki Z900RS și ZX-10RR 2018, Indian Chief Dark Horse și Scout Sixty, Piaggio MP3, Suzuki GSX250R, V-Strom 650 XT și 1000XT, Yamaha MT-03, MT-07, MT-09, noul Tracer 900 și probabil fantasticul NIKEN.

Pentru prima dată, după o pauză de câțiva ani, Honda, cel mai mare producător mondial, va oferi posibilitatea numeroșilor săi fani să testeze o gamă largă de modele: CB500F sau X, CB650F sau R, Rebel 500, NC750X DCT, X-ADV, Africa Twin, noul Africa Twin Adventure Sports DCT  și VFR800X.

Voi profita de această ocazie, voi testa pentru voi toate aceste modele și voi împărtăși impresiile celor care nu vor avea posibilitatea să o facă.

În afară de ultimele modele lansate de marii importatori, voi filma și vă voi spune povestea unor adevărate legende ale istoriei motociclismului, modele clasice restaurate în întregime, pe care mulți nu au cum să le vadă decât în muzee – Harley-Davidson WLA42, Honda CB750 Four, dar și unele modele care ne trezesc amintiri dragi, motociclete care au făcut viața frumoasă părinților noștri, sau nouă, cei care am trecut de prima tinerețe – Simson 250 și Simson 50.

Acum suntem 60000 de prieteni pe Facebook, dar vom fi mai mulți și voi încerca să nu vă înșel așteptările.

Harley-Davidson Fat Bob

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*