TIBERIU TROIA

Scrambler Hashtag se poate cumpăra numai online

Modelul Scrambler Hashtag este un Sixty2 (cu motor de 400 cc), diferit de prima variantă, are un preț mai bun și vine la pachet cu un discount la accesorii.

Scrambler Hashtag

Noul model este primul Scrambler Ducati care se vinde exclusiv online și cred că, de fapt, este singura motocicletă de serie care se vinde în acest sistem.

Procedura este foarte simplă și rapidă.

Primul pas este achiziționarea online a unui voucher de 500 Euro și alegerea, în acelasi timp, a celui mai apropiat dealer Ducati.

Urmează o vizită la sediul dealerului ales, pentru semnarea contractului, plata diferenței și stabilirea datei livrării motocicletei, primele unități fiind disponibile la mijlocul lunii martie 2018.

Varianta Scrambler Hashtag diferă de prima versiune Sixty2, fiind vopsită în negru mat și are o altă șa, mai confortabilă, asemănătoare cu cea instalată pe modelul Desert Sled, pe care l-am prezentat.

Scrambler Hashtag

Cei care achiziționează motocicleta primesc 20% discount la accesoriile originale Sixty2 și la întreaga gamă de îmbrăcăminte Ducati Scrambler.

Prețul acestui model este de 6990 Euro, dar Scrambler Hashtag poate fi cumpărat numai de clienții din câteva țări: Italia, Franta, Germania, Spania și Portugalia.

Chiar dacă potențialii clienți din România nu pot beneficia de acest model, am postat informația pentru că mi s-a părut interesant sistemul, nu pentru că mi-aș fi închipuit că mâine va fi coadă la ușa magazinul Ducati din București.

Pentru cei care își doresc unul dintre numeroasele modele din familia Scrambler, produsă de Ducati, sunt sigur că echipa de la magazinul din București al firmei Metrotehnica Internațional, importatorul oficial Ducati în România, îi va putea sfătui pentru a face cea mai bună alegere.

Scrambler Hashtag

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul  POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Pentru fanii firmei Ducati, mai jos sunt articole postate recent, despre noutățile firmei lor favorite sau prezentări ale unor modele noi.

Panigale V4 S a ajuns la magazinul Ducati din București – prezentare și unboxing (adică pregătire de livrare)

Prezentare Ducati SuperSport – varianta video

Desmosedici Stradale, noul motor V4 prezentat de Ducati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*